Είμαι ένας “αμερικανομπολσεβίκος” για τους ναζί της Χ.Α.




Με τίτλο “Παραλήρημα Ιγνατίου μέσω της φυλλάδας του Μπόμπολα: Χρησιμοποιήστε κάθε παράνομο μέσο κατά της Χρυσής Αυγής”, η ναζιστική οργάνωση μου επιτίθεται με χαρακτηρισμούς όπως “αμερικανομπολσεβίκος” και “παπαγαλάκι του συστήματος”.

Γράφει τα εξής η ιστοσελίδα της ναζιστικής Χ.Α.:

“Ο γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής από τις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα παπαγαλάκια του συστήματος καταφέρθηκε για ακόμα μια φορά κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Τυφλωμένος από εμπάθεια και μίσος κατά του Λαϊκού Συνδέσμου ο εγκάθετος “δημοσιογράφος” δεν δίστασε να καλέσει σε νέες εκτροπές, βίας και τρομοκρατίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Δεν διστάζει μάλιστα ο αμερικανομπολσεβίκος να εκθειάσει το “αντισυστημικό” ΚΚΕ για την πάγια πολεμική του κατά της Χρυσής Αυγής”.

Η Χρυσή Αυγή, είναι μία εγκληματική οργάνωση που βρίθει υποστηρικτών των ναζί, του φασισμού, της προδοτικής χούντας  και του ρατσισμού. Δεν έχει καμία θέση στην Ελλάδα, διότι πάνω απ’ όλα είναι εχθρός της Δημοκρατίας. Είναι μία οργάνωση που υπηρετεί το μίσος.

Το πολιτικό σύστημα της χώρας, που βγήκε τραυματισμένο από τις εκλογές της Κυριακής, πρέπει να βρει τον τρόπο να συνεννοηθεί για την αντιμετώπιση της οργάνωσης, πριν να είναι αργά. Η ναζιστική Χ.Α. πιστεύει στις αρρωστημένες ιδέες της δικτατορίας. Και δεν πρέπει να ξεχάσουμε ΠΟΤΕ ότι η προδοτική χούντα, σε συνεργασία με την αμερικανική CIA, παρέδωσαν την Κύπρο στην Τουρκία.

Μιχάλης Ιγνατίου

ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕ ΤΗ Χ.Α.: http://mignatiou.com/2014/05/mia-prosopiki-martiria-gia-ti-chrisi-avgi/

ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ: http://mignatiou.com/2014/05/ta-kommata-na-ascholithoun-sovara-me-ti-nazistiki-ch-a/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: