Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά με αφορμή την επίσκεψη Γιούνκερ




Στήριξη στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ήρθε να προσφέρει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που υπενθυμίζει ότι «ήταν οι ίδιοι που συμφώνησαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, που εκτέλεσε το πληρωμένο συμβόλαιο του PSI, που κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία».

«Ήταν οι ίδιοι που πίσω από τις κλειστές πόρτες των Καννών διόρισαν κυβέρνηση για να αποφύγουν τη βούληση του ελληνικού λαού» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι πλέον «η Ελλάδα έχει φωνή και στην Ευρώπη, η χώρα θα αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στο ευρωπαϊκό στερέωμα και θα πάψει να είναι υποταγμένη στις ορέξεις των δανειστών».

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Παλαιότερες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, κατά του υποψήφιου περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρού, επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη δήλωση στήριξης εκ μέρους του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο κ. Σαμαράς, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, έσπευσε να στηρίξει τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Αττικής, κ. Σγουρό, επιβεβαιώνοντας ότι ΝΔ- ΠΑΣΟΚ είναι ένα. Αλλά, προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «δεν ξέρουμε αν έχει ρωτήσει τον κορυφαίο υπουργό του κόμματός του, κ. Μιχελάκη, ο οποίος δήλωσε ότι “η επιλογή Σγουρού θα είναι ό,τι χειρότερο. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης, δεν έχει πετύχει στο έργο του. Υπάρχουν πολλά προβλήματα…. Ο κ. Σγουρός εκρίθη και κρίθηκε αποτυχημένος”».

«Αναμένουμε τη συνέχεια» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: