Επέστρεψαν στη Νέα Δημοκρατία




Οι βουλευτές Εύβοιας Κώστας Μαρκόπουλος και Λευκάδας Θεόδωρος Σολδάτος επανεντάσσονται με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά στη Νέα  Δημοκρατία. Ανακοίνωση του γραφείου Tύπου του πρωθυπουργού, αναφέρει ότι ο Αντώνης Σαμαράς με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, γνωστοποιεί την ένταξη των δύο  βουλευτών στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Είχε προηγηθεί επιστολή από τον ανεξάρτητο βουλευτή Λευκάδας, Θεόδωρο Σολδάτο προς τον Αντώνη Σαμαρά, με την οποία σηματοδοτούσε την επιστροφή του στο κόμμα. Επιστολή είχε στείλει και ο κ. Μαρκόπουλος.

Ο κ. Σολδάτος δηλώνει ότι ανταποκρίνεται στο προσκλητήριο που απυήθηνε ο κ. Σαμαράς στον «αγώνα»  για μια ισχυρότερη πατρίδα, για την αναγέννηση του τόπου και για μια νέα Ελλάδα.

Προσθέτει ότι η μάχη για την αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων της χώρας είναι «αποτελεσματικότερη μέσα από τις γραμμές της Νέας Δημοκρατίας», εκτιμώντας ότι σε αυτήν έχει εναποθέσει τις ελπίδες της η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ενώ χαρακτηρίζει ηγετική την παρουσία Σαμαρά στο πολιτική φάσμα και εγγύηση για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: