Δυστυχώς οι Κύπριοι πολιτικοί δεν απαρνούνται τις πανάκριβες κρατικές λιμουζίνες




Ο νέος πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κύπρου, Δημήτρης Χατζηχαμπής αρνήθηκε τη χρήση κρατικής λιμουζίνας, ένα Μερσεντές S350 CDI, δηλώνοντας ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτήν και ότι με την αντιμισθία του μπορεί να χρησιμοποιεί το δικό του όχημα και να πληρώνει από την τσέπη του τα καύσιμα, όπως κάνει όλος ο κόσμος.
Το παράδειγμα του κ. Χατζηχαμπή ακολούθησε η Επίτροπος Διοικήσεως Ελίζα Σαββίδου, επιστρέφοντας τα κλειδιά της δικής της λιμουζίνας.
Ελπίζουμε ότι και άλλοι αξιωματούχοι θα ευαισθητοποιηθούν επί του θέματος, χωρίς να σκέφτονται το πορτοφόλι τους. Δεν νοείται πλέον οι φορολογούμενοι πολίτες να συνεχίζουν να πληρώνουν τη χρήση υπερπολυτελούς λιμουζίνας, τα καύσιμα, τα έξοδα συντήρησης ακόμη και το πλύσιμο αυτών των αυτοκινήτων, για να κάνουν οι αξιωματούχοι μας διακοπές στον Πρωταρά ή να παίρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Ακόμη χειρότερα για όσους εξ αυτών διαθέτουν και οδηγό. Το τι τραβάνε οι ανθρώποι μαζί τους και με τις κυρίες τους, δεν λέγεται.
Το δυστύχημα είναι ότι ορισμένοι αξιωματούχοι-πολιτικοί που διακινούνται με λιμουζίνες των 30, των 40 ή και των 55 αλόγων, θεωρούν ότι είναι υποχρέωση του κράτους, όλων εμάς δηλαδή, να πληρώνει τα υπερπρονόμια που θα απολαμβάνουν μέχρι να αποδημήσουν εις Κύριον, λόγω της μεγάλης τους προσφοράς στον τόπο! Τρομάρα τους… Είδαμε και πώς μας κατάντησαν.  ΜΧΣ
www.philenews.com

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: