“Επίθεση” αντιεξουσιαστών έξω από το σπίτι του Παπαδήμου, για τον Γιατζόγλου

Έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού,  ανάρτησαν πανό, έγραψαν σύνθημα με κόκκινο σπρέι στο πεζοδρόμιο και πέταξαν τρικάκια.
Φωτογραφία πηγή indymediaΈξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, ανάρτησαν πανό, έγραψαν σύνθημα με κόκκινο σπρέι στο πεζοδρόμιο και πέταξαν τρικάκια. Φωτογραφία πηγή indymedia

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, στο Παλαιό Ψυχικό, ως ένδειξη αλληλεγγύης για τη μεταγωγή του Κωνσταντίνου Γιατζόγλου, ο οποίος κρατείται στις φυλακές για την αποστολή του τρομοδέματος στον κ. Παπαδήμο, πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσαστών στις 5.20 το απόγευμα.

Οι αντιεξουσιαστές έφτασαν έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, όπου ανήρτησαν πανό, έγραψαν σύνθημα με κόκκινο σπρέι στο πεζοδρόμιο και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα συμπαράστασης στον Κ. Γιατζόγλου και αποχώρησαν, χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο.

Λίγο αργότερα αναρτήθηκαν κείμενο και φωτογραφίες απο την παρέμβαση στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία.

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα εδώ

25/02/2018 19:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "“Επίθεση” αντιεξουσιαστών έξω από το σπίτι του Παπαδήμου, για τον Γιατζόγλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*