Εξαιρούνται τα φαρμακεία από το απελευθερωμένο ωράριο τις Κυριακές

H ώρα έναρξης της διανυκτέρευσης των φαρμακείων, πλέον τα ξεκινά από τις 9 μ.μ  αντί για τις 8 το βράδυ, ενώ εξαιρούνται του απελευθερωτικού ωραρίου για τις Κυριακές. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗH ώρα έναρξης της διανυκτέρευσης των φαρμακείων, πλέον τα ξεκινά από τις 9 μ.μ αντί για τις 8 το βράδυ, ενώ εξαιρούνται του απελευθερωτικού ωραρίου για τις Κυριακές. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Αλλάζει η ώρα έναρξης της διανυκτέρευσης των φαρμακείων, και αντί για τις 8 το βράδυ θα αρχίζει από τις 9 μ.μ., ενώ ρητά εξαιρούνται από την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας τις Κυριακές.

Αυτό προβλέπουν νομοτεχνικές βελτιώσεις τις οποίες κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της 3ης Αξιολόγησης, λαμβάνοντας υπόψη όπως είπε, σχετικά αιτήματα των φαρμακοποιών.

«Σε ένα πλαίσιο πλήρους απελευθέρωσης, εμείς βάζουμε κανόνες που εξασφαλίζουν, τόσο την καλύτερη πρόσβαση των πολιτών, όσο και την βιωσιμότητα των μικρομεσαίων φαρμακείων από την επεκτατική διάθεση των μεγάλων φαρμακείων», τόνισε ο κ. Ξανθός.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

12/01/2018 21:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νατάσα Θωμά
Αθήνα

Be the first to comment on "Εξαιρούνται τα φαρμακεία από το απελευθερωμένο ωράριο τις Κυριακές"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*