Επτά φωτογραφίες εμπλεκόμενων στα επεισόδια του Τσιρείου έδωσε στη δημοσιότητα η κυπριακή αστυνομία




Επτά φωτογραφίες έδωσε η Αστυνομία στην δημοσιότητα σε σχέση με τα προχθεσινά έκτροπα στο Τσίρειο Στάδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ.

Στις φωτογραφίες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, απεικονίζονται πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται επεισόδια που έγιναν την περασμένη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, 2017, στο Τσίρειο Στάδιο, στην Λεμεσό, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

Εναντίον των υπόπτων αυτών προσώπων διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και οχλαγωγίας.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση σε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των εν λόγω υπόπτων προσώπων, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Στο μεταξύ ο 17χρονος που συνελήφθη και τελούσε υπό κράτηση για περίοδο μίας μέρας, κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οχλαγωγίας και της μαχαιροφορίας και καταχωρήθηκε εναντίον του υπόθεση.

Η υπόθεση του 17χρονου ορίστηκε στις 10/1/2018 για εκδίκαση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10,000 ευρώ και ύστερα από αίτημα της κατηγορούσας αρχής εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού του από τα γήπεδα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ τις μέρες που θα αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ, θα παρουσιάζεται στον αστυνομικό σταθμό Λακατάμιας.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 13/12/2017 15:25

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: