Η παράδοση της ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέρονται συνιστά κοινωνικό έγκλημα, λέει ο Λαφαζάνης




Για οικονομικό, εθνικό και κοινωνικό έγκλημα έκανε λόγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συγκέντρωση ενάντια στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Ο γραμματέας της ΛΑΕ απηύθυνε χαιρετισμό στη συγκέντρωση εργαζομένων της ΔΕΗ έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και δήλωσε: «Το ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ είναι μόνο η αρχή για τη διάλυση, τον τεμαχισμό και την εκποίηση της εναπομείνασας ΔΕΗ».

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «οι δήθεν δεσμεύσεις Σταθάκη για τις θέσεις εργασίας στις λιγνιτικές μονάδες είναι λόγια του αέρα και ψέματα». Αφελείς δεν υπάρχουν, τόνισε και υποστήριξε ότι «η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ είναι νομικά έωλη και διάτρητη».

Ο γραμματέας της ΛΑΕ υπογράμμισε «θα πρέπει να γνωρίζουν και όλοι όσοι υπογράφουν και συναινέσουν στο εθνικό έγκλημα σε βάρος της ΔΕΗ, θα αρχίσουν να βλέπουν στον ορίζοντα και τις πόρτες τους ειδικού δικαστηρίου για απιστία και κακουργηματικές πράξεις».

Τέλος, ο κ. Λαφαζάνης ζήτησε να γίνει μια γενναία ανασυγκρότηση της επιχείρησης, ώστε να παίξει αποτελεσματικά το ρόλο της σε όφελος της οικονομίας, του ελληνικού λαού και της ανάπτυξης της χώρας.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

28/11/2017 17:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: