Σε καλό κλίμα η συνάντηση των μεταλλωρύχων με τον γ.γ. του υπουργείου Περιβάλλοντος για Σκουριές

Μεταλλωρύχοι φωνάζουν συνθήματα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, οι οποίοι έφτασαν σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΜεταλλωρύχοι φωνάζουν συνθήματα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, οι οποίοι έφτασαν σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Γίνεται από ό,τι φαίνεται μεγάλη προσπάθεια και από τις δύο πλευρές να λυθεί το θέμα μας, θεωρούμε και ειλικρινά πιστεύουμε πως θα βρεθεί λύση πολύ σύντομα». Αυτό δήλωσε ο Χρήστος Ζαφειρούδας, πρόεδρος των εργαζομένων στις υπόγειες στοές των μεταλλείων Κασσάνδρας, μετά τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μιχάλη Βερροιόπουλο, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

«Υπάρχει, πρόσθεσε, ένας έντιμος και ειλικρινής διάλογος με την εταιρεία. Δυστυχώς όμως χρειάζεται χρόνος για να δούμε και έμπρακτα αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα». Ανέφερε ακόμη πως στόχος είναι να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Δηλαδή στο χρονικό ορίζοντα στον οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαιτησία μεταξύ του Δημοσίου και της Ελληνικός Χρυσός

Θα ακολουθήσει συνάντηση εκπροσώπων των εργαζομένων με τη διοίκηση της εταιρείας και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγές του υπουργείου ανέφεραν ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ότι οι εργαζόμενοι επανέλαβαν τις θέσεις τους για αδειοδότηση της μονάδας στις Σκουριές.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

21/09/2017 12:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Σε καλό κλίμα η συνάντηση των μεταλλωρύχων με τον γ.γ. του υπουργείου Περιβάλλοντος για Σκουριές"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*