Συλλήψεις κουκουλοφόρων χθες βράδυ στα επεισόδια στο Σύνταγμα, ο ένας φέρεται ότι είχε και τσεκούρι

File Photo: Διαδηλωτές τρέχουν μέσα σε καπνό από δακρυγόνα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣFile Photo: Διαδηλωτές τρέχουν μέσα σε καπνό από δακρυγόνα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Επιβεβαιώθηκε σήμερα ότι η ελληνική αστυνομία προέβη αργά χθες βράδυ σε μία σύλληψη και δύο προσαγωγές για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα, κατά τα οποία τυλίχτηκε στις φλόγες και ένα από τα φυλάκια της Προεδρικής Φρουράς στο Μνημείο.

Κατά την διάρκεια συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας εναντίον των νέων μνημονιακών μέτρων που περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο στην Πλατεία Συντάγματος, και ενώ πραγματοποιείτο συναυλία της ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», ομάδα κουκουλοφόρων προσπάθησε να εισέλθει στο προαύλιο της Βουλής από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Άρχισαν να εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Από ρίψη μολότοφ έπιασε φωτιά το φυλάκιο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η αστυνομία προσήγαγε δύο άτομα και συνέλαβε ένα, στην κατοχή του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν ένα σφυρί και ένα τσεκούρι.

19/05/2017 09:21 – ΚΥΠΕ – Χρήστος Μιχαηλίδης – Ελλάδα/ΑΘΗΝΑ

Be the first to comment on "Συλλήψεις κουκουλοφόρων χθες βράδυ στα επεισόδια στο Σύνταγμα, ο ένας φέρεται ότι είχε και τσεκούρι"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*