«Όχι στη χαμένη ψήφο, ναι στον δρόμο της ανάπτυξης», το μήνυμα Μεϊμαράκη από την Κόρινθο




Μήνυμα πως σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου, έστειλε ο Βαγγέλης Μειμαράκης κατά την  του περιοδεία στο νομό Κορινθίας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε συνάντηση με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νομού, ενώ επισκέφτηκε και το Επιμελητήριο Κορινθίας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς, ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήριο την πορεία της χώρας μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.

«Να πάνε στις κάλπες και να σκεφτούν ποιος τους είπε τί, να κρίνουν, να συγκρίνουν και να προχωρήσουν μαζί με τα κόμματα που πιστεύουν ότι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν στο δρόμο της ανάπτυξης της χώρας», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Απευθυνόμενος σε όσους, όπως είπε, είναι ακόμα θυμωμένοι με το πολιτικό σύστημα, είναι πικραμένοι και αγανακτισμένοι και εν πολλοίς είναι προβληματισμένοι για το τι θα ψηφίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου, είπε πως «η ψήφος αγανάκτησης, η ψήφος τιμωρίας, δεν οδηγεί σε λύσεις».

Όπως μάλιστα τόνισε, στις προηγούμενες εκλογές «πολλοί ψήφισαν με σκέψη τη λύση του μεταναστευτικού, το οποίο όμως οξύνθηκε», ενώ αρκετοί «ψήφισαν με τη σκέψη πως θα τιμωρήσουν το μεγάλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τελικά θα πληρώσουν 90 δισ. επιπλέον».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ (Δ. Κοτταρίδης)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: