Εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες τον “Απάτσι” στην Καλλιθέα: Αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου

Στιγμιότυπο από το ρεπορτάζ του ΟpenTV και τον τόπο της δολοφονίας στις 5/10/2020 στην Καλλιθέα, όπου βρίσκεται κλιμάκιο της αστυνομίας, αποκλείοντας το χώρο στη διάρκεια ερευνών για πιθανά ευρήματα. Photo via ΟpenTV




Τον περιβόητο “Απάτσι” εκτέλεσαν άγνωστοι σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα στην Αθήνα στήνοντας του καρτέρι στην οδό Θησέως 46.

Σύμφωνα μετέδωσε το OpenTV και το ethnos.gr η ανθρωποκτονία έλαβε χώρα λίγο μετά τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας όταν άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 60χρονο, ο οποίος ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Απάτσι» και είχε γίνει ευρύτερα γνωστός πριν πολλά χρόνια μέσα από τη δράση του στη δολοφονία μετά από εντολή ενός ιδιοκτήτη αλόγων και μετά από λίγα χρόνια ενός επιχειρηματία.

Στο σημείο βρίσκεται η ΕΛΑΣ, η Ασφάλεια, καθώς επίσης και το τμήμα Ανθρωποκτονιών. Σύμφωνα με το ethnos.gr o κατά κόσμον Ευάγγελος Πάλλης που δολοφονήθηκε στην οδό Θησέως 46 βρήκαν αιμόφυρτο πολίτες που ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στον Ευαγγελισμό. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 60χρονος είχε δεχθεί τρεις σφαίρες. Λίγο αργότερα ο άνδρας κατέληξε.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr o Ευάγγελος Πάλλης ήταν γνωστός στον κόσμο της παρανομίας φέρεται να αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου ενώ είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις φυλακών την περασμένη δεκαετία. Πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

O Ευάγγελος Πάλλης, όταν… μεσουρανούσε στον υπόκοσμο, είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες, το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα, εκτελώντας συμβόλαια θανάτου.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από ethnos.gr και OpenTV
Αθήνα, Ελλάδα

Φωτιά στην περιοχή του Πύργου Ηλείας: Σε πλήρη εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στη Ζάκυνθο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: