Όλοι θέλουν να παίξουν μαζί με τον Λιονέλ Μέσι λέει ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες

File Photo: Ο Λιονέλ Μέσι. Photo via amna.gr (AΠΕ-ΜΠΕ)




Ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες επανέλαβε ότι ο Αργεντινός επιθετικός είναι χαρούμενος στην Ίντερ, αλλά παραδέχτηκε «ποιος δεν θα ήθελε να παίξει με τον Λιονέλ Μέσι;».

Η παραγωγική περίοδος του Μαρτίνες αυτή τη σεζόν και η ρήτρα αποδέσμευσης των 111 εκ. ευρώ τον έφεραν στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο Μπέτο Γιακέ αρνήθηκε για άλλη μια φορά ότι ο πελάτης θέλει να φύγει από την Ιταλία.

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι με έχουν καλέσει από την Ισπανία, την Αγγλία και την Ιταλία», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό 947 FM.

«Διαβάζουμε σχόλια και φήμες στον Τύπο, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα. Είναι εντάξει εκεί που είναι. Αν πως ότι ξέρω κάτι γι΄ αυτό, θα είναι ψέματα.

Απλά θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να σκοράρει. Δεν έχουμε μιλήσει για μεταγραφή σε άλλο σύλλογο ή για συμβόλαιο με την Ίντερ», πρόσθεσε.

Για να συμπληρώσει: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει με τον Μέσι; Ο Λαουτάρο είναι πολύ επιφυλακτικός, διατηρεί χαμηλό προφίλ. Δεν θα με εξέπληττε αν τον ήθελαν οι μεγάλοι σύλλογοι: αυτό είναι το ποδόσφαιρο, γι΄ αυτό υπάρχει η μεταγραφική αγορά».

Τις προηγούμενες ημέρες ο «ψύλλος» είχε αναφερθεί ως έχων επαφές με την Ίντερ, πριν ο ίδιος διαψεύσει την εικασία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαρκείας στην “Αγιά Σοφιά” και κάλυψη του προστίμου στον ηλικιωμένο που αψήφησε τα μέτρα για την ΑΕΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: