Διαρκείας στην “Αγιά Σοφιά” και κάλυψη του προστίμου στον ηλικιωμένο που αψήφησε τα μέτρα για την ΑΕΚ [video]

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και συμβολική κίνηση, ο πρώτος κάτοχος διαρκείας δεν θα είναι ούτε ο ίδιος ο «Τίγρης» ούτε κάποια από τις δεκάδες μυθικές μορφές της ΑΕΚ. Photo via Facebook, aekfcofficial




Δεν θα πιστεύει στην τύχη του ο συμπαθής ηλικιωμένος που παραβίασε τους όρους της καραντίνας για να πάει μια βόλτα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Το πρόστιμο των 150 ευρώ που δέχθηκε, ήταν το πιο… γλυκό της ζωής του, αφού η ιστορία του συγκίνησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος αποφάσισε να του εκχωρήσει το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για την «Αγιά Σοφιά»!

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και συμβολική κίνηση, ο πρώτος κάτοχος διαρκείας δεν θα είναι ούτε ο ίδιος ο «Τίγρης» ούτε κάποια από τις δεκάδες μυθικές μορφές της ΑΕΚ. Θα είναι ο ηλικιωμένος που αψήφησε τα μέτρα, όχι για να διασκεδάσει ή να συνευρεθεί με άλλους πολίτες με κίνδυνο διασποράς του ιού, αλλά μόνο και μόνο επειδή ήθελε να δει το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Να του δώσετε το πρώτο εισιτήριο ώστε να έχει όλη την άνεση να απολαμβάνει αυτό που τόσο πολύ αγαπάει» ήταν η εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Παράλληλα, η ΑΕΚ τον αναζητά ώστε να καλύψει το πρόστιμο των 150 ευρώ, σε συνδυασμό όμως με τις απαραίτητες συστάσεις σε εκείνον αλλά και σε όλους που έχουν την ίδια… τρέλα, να μην την επαναλάβουν. Η ΠΑΕ καλεί σε αυτοσυγκράτηση τους φίλους της και επαναλαμβάνει το μήνυμα των ημερών:

«Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτήν την περιπέτεια».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ηλικιωμένος φίλαθλος της ΑΕΚ “πλήρωσε” την περιέργειά του για το νέο γήπεδο με… πρόστιμο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: