Νέο μήνυμα της Ελλάδας με sms σε αυτούς που μας στέλνει ο Ταγίπ: Κανείς δεν μπορεί να διασχίσει τα ελληνικά σύνορα (video)

FILE PHOTO: Mετανάστες και πρόσφυγες βρίσκονται στο τελωνείο των Κήπων στην τουρκική πλευρά περιμένοντας να περάσουν στην Ελλάδα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ




Το νέο μήνυμα από την Ελληνική Κυβέρνηση, που μεταδίδεται στα κινητά όσων στέλνει ο Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα και πλησιάζουν τα σύνορα, είναι το εξής:

No one can cross the Greek borders. All those attempting illegal entry, are effectively prevented from entering. Numbers cited by Turkish authorities are entirely false and misleading.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Κανείς δεν μπορεί να διασχίσει τα ελληνικά σύνορα. Όλοι όσοι επιχειρούν παράνομη είσοδο, εμποδίζονται πραγματικά να εισέλθουν. Οι αριθμοί που αναφέρουν οι τουρκικές αρχές είναι εντελώς ψευδείς και παραπλανητικοί.

Πρόκειται για διαφοροποίηση από το προηγούμενο μήνυμα. Έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή των μηνυμάτων σε όσα κινητά προσεγγίζουν τα ελληνικά σύνορα.

Το προηγούμενο μήνυμα ανέφερε:

«Από την Ελληνική Δημοκρατία: Η Ελλάδα αυξάνει τα μέτρα φύλαξης των συνόρων στο μέγιστο βαθμό. Μην αποπειραθείτε να περάσετε παράνομα τα ελληνικά σύνορα».

Κυβερνητικά SMS στους μετανάστες στον Εβρο: 10.000 είσοδοι απετράπησαν, 73 συλλήψεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: