Πλούσιο ρεπορτάζ από το δελτίο του Hellenic DNA: Κρατά ζωντανή την ελληνική γλώσσα

Ο δημοσιογράφος και παραγωγός Πάνος Σατζογλου.




Πέντε μήνες μετά από το πρώτο δελτίο του περασμένου Μαρτίου, το Hellenic DNA συνεχίζει απο τα στουντιο της Νέας Υόρκης με σκοπό να διαδώσει και να διασώσει τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, κρατώντας ζωντανή την Ελληνική γλώσσα.

Ψυχή του Hellenic DNA είναι ο καλός και άξιος συνάδελφος Πάνος Σατζόγλου.

Το ρεπορτάζ είναι πλούσιο και τα θέματα που καλύπτει το δελτίο έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα:

  • 1) Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων της Νέας Ιερσέης απένειμε στο ετήσιο δείπνο της τα βραβεία Μεγάλου Αλεξάνδρου

2) Ο επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης, κεντρικός ομιλητής του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

  • 3) Ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, με τους συνεργάτες του στην Νέα Υόρκη. Το ρεπορτάζ είναι αποκλειστικό.

4) Summer Fancy Food. Ο Πρόεδρος της Optima Foods, Κώστας Μάστορας, μιλά για το πιο σημαντικό γαστρονομικό και βιομηχανικό γεγονός της Νέας Υόρκης.

  • 5) Οι Μερκούριος Αγγελιάδης και Στέφανος Τενέδιος σε ένα “κλειστό” δείπνο, φιλοξενούν τους μοναχούς πατέρες από τη μονή Ξενοφώντος του Αγίου Όρους.

6) Ο έβδομος κατά σειρά ποιμενάρχης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Ελπιδοφόρος, ενθρονίζεται στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Υόρκη.

  • 7) Φινάλε σχολικής χρονιάς με τα Ελληνόπουλα της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου να δίνουν εξαιρετικές παραστάσεις σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις.

Προκειται για μηνιαία επεισόδια όλα μετεφρασμένα φυσικά με υπότιτλους στην ιστοσελίδα του Hellenic DNA, σε δύο γλώσσες, Αγγλικά και Ελληνικά.

Στην τρίτη θέση της πρωινής ενημέρωσης την Παρασκευή η εκπομπή “Ώρα Ελλάδος καλοκαίρι”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: