Βάσεις πρόκρισης έβαλαν και οι τρεις κυπριακές ομάδες, Απόλλωνας, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ




Μεγάλες νίκες για Απόλλωνα και ΑΕΚ, αλλά και ‘χρυσή’ ισοπαλία για ΑΠΟΕΛ, οι οποίες έθεσαν βάσεις πρόκρισης στους πρώτους αγώνες για τον γ` προκριματικό γύρο του Europa League.

Από τις τρεις κυπριακές ομάδες, ο Απόλλωνας ήταν εξαιρετικός για μια ακόμη φορά συντρίβοντας με 4-0 την Ντιναμό Μπρεστ με τα 4 γκολ να σημειώνονται στο β` ημίχρονο (Ζελάγια 46`,58`, Μάρκοβιτς 87`, Βερετίλο αυτογκόλ 92`) μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Το ΑΠΟΕΛ πήρε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας από την Χαποέλ Μπερ Σεβά κα έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς που θα γίνει στη Λευκωσία την επόμενη εβδομάδα. Οι πρωταθλητές Κύπρου προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ του Μοράις στο 13` με πέναλτι και Ντελατόρε στο 28` όμως στο 42` ο Ογκού μείωσε σε 1-2. Η ισραηλινή ομάδα ισοφάρισε σε 2-2 στο 70` με τον Νουακαέμε.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ Λάρνακας πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-0 εκτός έδρας επί της Στουρμ Γκρατς και αν είναι σοβαρή στη ρεβάνς δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει στα πλει οφ. Η ομάδα της Λάρνακας σκόραρε κι αυτή στο β` ημίχρονο με τον Τρουγιόλς στο 46` ενώ στο 74` ο Τρισκόφσκι έκανε το 0-2. Λίγα λεπτά αργότερα αντικείμενο που έπεσε από την εξέδρα τραυμάτισε τον επόπτη στο κεφάλι και το ματς διακόπηκε για 30 λεπτά περίπου. Οταν ξεκίνησε ξανά το σκορ δεν άλλαξε με την ομάδα της ΑΕΚ να παίρνει μια μεγάλη νίκη.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 09/08/2018 22:35

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: