Παραδόθηκε ο δεύτερος δράστης του εγκλήματος




Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης πέρασε την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης, της στυγερής δολοφονίας των δύο νεαρών στη Μάνη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ. Χθες, ένας 19χρονος από την Καλαμάτα συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν και οι δύο νεαροί στον εισαγγελέα για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο 19χρονος κρατείται από χθες το απόγευμα στην Ασφάλεια Καλαμάτας, όπου ανακρίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται πιθανόν ακόμη δύο άτομα, προκειμένου να εξεταστούν.

Θύματα ήταν οι δύο νεαροί φίλοι, ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγουρός από την Καλαμάτα και ο 26χρονος Γιάννης Κομμάτης από τη Σάμο, που χτες το πρωί ανασύρθηκαν νεκροί, πυροβολημένοι με σφαίρες κυνηγετικού όπλου από φαράγγι σε δύσβατη περιοχή στον Κάμπο Αβίας του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Ο δράστης φέρεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, να πυροβόλησε τα θύματα με κυνηγετική καραμπίνα που ανήκε στην μητέρα του. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια φίλου που αναζητείται, μετέφερε με φορτηγάκι τα άψυχα κορμιά και τα πέταξαν σε φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα της δυτικής Μάνης, όπου οι ντόπιοι πετούν νεκρά ζώα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κίνητρο της διπλής δολοφονίας ήταν η διακίνηση αναβολικών ουσιών. Ο 19χρονος δράστης του φονικού γυμναζόταν στο γυμναστήριο που διατηρούσε ένα από τα θύματά του στην πόλη της Καλαμάτας. Επίσης, το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα που επέβαιναν τα δύο θύματα, σε θαμνώδη περιοχή, στο δρόμο προς την Καλαμάτα.

Την προανάκριση για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας διενεργεί η Ασφάλεια Καλαμάτας σε συνεργασία με κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Πιθανότατα σήμερα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την υπόθεση από την αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: Διπλό φονικό για χάπια και αναβολικά

KALAMATA-DOLOFONIA01-20AUGUST2014

ΠΡΟΗΓΟYΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19χρονος ύποπτος για τη διπλή δολοφονία

Ένας 19χρονος από την περιοχή έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια Καλαμάτας και εξετάζεται ως ύποπτος για τη διπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε σήμερα στην Μεσσηνιακή Μάνη.

Θύματα ήταν οι δύο νεαροί φίλοι, από την Μεσσηνία και την Σάμο, που σήμερα το πρωί ανασύρθηκαν νεκροί, πυροβολημένοι με σφαίρες κυνηγετικού όπλου από φαράγγι σε δύσβατη περιοχή στον Κάμπο Αβίας του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Την προανάκριση για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας διενεργεί η Ασφάλεια Καλαμάτας σε συνεργασία με κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δολοφονημένοι οι δύο νέοι που ανασύρθηκαν από φαράγγι στη δυτική Μάνη

Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο ανδρών από το φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα στον Κάμπο Αβίας στη δυτική Μάνη, στο οποίο εντοπίστηκαν χθες λίγο πριν νυχτώσει και πρόκειται για τους δύο φίλους 26 και 25 ετών από τη Μεσσηνία και τη

Σάμο, αντίστοιχα, που αγνοούνταν από χθες τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που παρίστατο στην επιχείρηση ανάσυρσης, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού φέρουν τραύμα, πιθανόν από κυνηγετικό όπλο, στο σώμα και στο κεφάλι και εκτιμάται ότι το συμβάν έγινε σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκαν.

Η μηχανή με την οποία έφυγαν για βόλτα τα θύματα, σύμφωνα με την μαρτυρία συγγενικών και φιλικών προσώπων, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ιατροδικαστή, καθώς και η προανάκριση από την ασφάλεια Καλαμάτας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΣ, ANA-MPA

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: