Στα ύψη το θερμόμετρο ενόψει εκλογής Προέδρου ΠΑΣΟΚ την Κυριακή: Συμμαχίες και συμπράξεις- Εμμεση στήριξη Παπανδρέου στο Δούκα* Κλειστά χαρτιά η Διαμαντοπούλου

FILE PHOTO Δημοσιογράφοι έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, Αθήνα, Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Συσπειρώσεις, αντισυσπερώσεις και συμμαχίες στο ΠΑΣΟΚ ενώ αύριο Κυριακή διεξάγεται ο β΄γύρος της εκλογής Προέδρου. Εμμεση στήριξη από τον Γιώργο Παπανδρέου στο Χάρη Δούκα ευθεία από τη Νάντια Γιαννακοπούλου. Διακριτικότερη η Αννα Διαμαντοπούλου απευθύνει κάλεσμα για  προσέλευση στις κάλπες

Αναλυτικά 

Σε ανάρτησή του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει πως «Το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής» για να λάβει απάντηση από το Χάρη Δούκα «Γιώργο, πάμε για την αλλαγή»

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου

Η Συμμετοχή μας, Αφετηρία Μάχης για Προοδευτική Διέξοδο

Με τη συμμετοχή μας αύριο, παίρνουμε θέση.

Ψηφίζουμε για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια δυνατή Προοδευτική Παράταξη.

Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Μπορούμε να τις κερδίσουμε.

Το αύριο της Ελλάδας είναι στα χέρια μας. Ένα διαφορετικό μέλλον, καλύτερο για όλους.

Με τη δική μας μαζική παρουσία στις κάλπες ανοίγουμε τον δρόμο της προόδου.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η απάντηση στη συντήρηση.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής.

Η μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία.

Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών.

Έχουμε επιλογή.

Ας την κάνουμε πράξη.

Γιαννακοπούλου υπέρ Δούκα 

Νωρίτερα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την Προεδρία στον α΄γύρο ανάρτησε στο facebook φωτογραφία του υποψηφίου για την προεδρία του κόμματος Χάρη Δούκα, με το μήνυμα «Χάρη Πάμε για την αλλαγή!»

Διαμαντοπούλου: Εχουμε χρέος να ψηφίσουμε μαζικά 

«Φίλες και φίλοι,

Όλοι εμείς, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, με την ψήφο μας, αναδείξαμε μια νέα ανθρωπογεωγραφία στο ΠΑΣΟΚ και θέσαμε τις βάσεις για να συνδιαμορφώσουμε το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας. Είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί.

Οι εξελίξεις όμως καθορίζονται από εκείνους που συμμετέχουν. Όσο μπορεί μια ψήφος να αλλάξει τον ρουν της ιστορίας, άλλο τόσο μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα και η αποχή.

Για αυτό έχουμε χρέος να συμμετάσχουμε μαζικά και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο κίνημά μας.

Με το βλέμμα στο Μεγάλο και Κυβερνών ΠΑΣΟΚ, με το χέρι στην καρδιά, με μυαλό και δημοκρατικό φρόνημα, ψηφίζουμε, ώστε την επόμενη ημέρα, ενωμένοι, ισχυροί, να προσφέρουμε. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει.

Πάμε ξανά κάλπες!

Άννα»

Ο «παλιός» και ο δήμαρχος: Ανδρουλάκης και Δούκας δίνουν το τελικό σύνθημα για την αυριανή μάχη* Με μηνύματα ενότητας πριν την τελική αναμέτρηση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: