Ολόκληρη συμμορία, δυο άνδρες, τρεις γυναίκες και μία ανήλικη: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν καλώδια από αντλιοστάσιο για δεύτερη φορά σε δύο μέρες στις Σέρρες

File Photo: Περιπολικά σε αστυνομική επιχείρηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν έξι άτομα σε αντλιοστάσιο στις Σέρρες, τη στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν καλώδια. Πρόκειται για δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και ένα ανήλικο κορίτσι.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και το αμέσως προηγούμενο βράδυ διέρρηξαν το ίδιο αντλιοστάσιο και αφαίρεσαν καλώδια αξίας 5.000 ευρώ, προκαλώντας παράλληλα φθορές αξίας 25.000 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ένα όχημα ιδιοκτησίας του ενός εκ των συλληφθέντων, κατασχέθηκε, ενώ οι ίδιοι, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Το καλοκαίρι του 2025 θα είναι επισκέψιμο το πρώτο αδειοδοτημένο καταδυτικό πάρκο της Ελλάδας: Θα διαθέτει 3 καταδυτικές διαδρομές για προχωρημένους και αρχάριους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: