Στο κενό η αθλιότητα Νασράλα κατά της Λευκωσίας: Ισχυροί οι διπλωματικοί δεσμοί μας διαμηνύει το ΥΠΕΞ Λιβάνου-Είμαστε σε συνεχή και διαρκή επικοινωνία και διαβούλευση

FILE PHTO Lebanese caretaker Foreign Minister Abdallah Bou Habib EPA/CLEMENS BILAN




Τους ισχυρούς διπλωματικούς δεσμούς με την Κυπριακή Δημοκρατία επιβεβαίωσε την Πέμπτη το Υπουργείο Εξωτερικών και Αποδήμων του Λιβάνου.

Σύμφωνα με το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου, το Υπουργείο επανέλαβε σε ανακοίνωσή του ότι «οι σχέσεις Λιβάνου-Κύπρου εδράζονται πάνω σε μια πλούσια ιστορία διπλωματικής συνεργασίας» και επιβεβαιωσε «τη συνεχή και διαρκή επικοινωνία και διαβούλευση στο υψηλότερο επίπεδο μεταξύ των δύο χωρών για συζήτηση θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος».

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των απειλών που εξαπέλυσε κατά της Κύπρου ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ Λιβάνου Χασάν Νασράλα ότι η Κυπριακή Δημοκρατία θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ένοπλο κίνημα εάν ανοίξει τα αεροδρόμια και τις βάσεις της στο Ισραήλ σε περίπτωση ολοκληρωτικού πολέμου.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ-ΝΝΑ/ΚΑ/ΜΚ
Κύπρος Λευκωσία 

Η Κομισιόν στο πλευρό της Κύπρου για τις αθλιότητες Νασράλα: Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη μας είναι απειλή εναντίον της ΕΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: