Η «Γιορτή» του Στέφανου Κασσελάκη: Με Τρύπες έκλεισε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, “λύτρωση τώρα, αντεπίθεση τώρα”… [video]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης απευθύνεται στους συνέδρους του κόμματος, κατά τη διάρκεια της τέταρτης μέρας των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που πραγματοποιείται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ διεξάγεται από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Tae Kwon Do, με κεντρικό σύνθημα «Προοδευτική Αντεπίθεση Τώρα». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Με στίχους από τη «Γιορτή», το γνωστό τραγούδι του συγκροτήματος «Τρύπες» επέλεξε να κλείσει την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την τελευταία ημέρα του συνεδρίου.

«Λύτρωση τώρα, αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει σε ό, τι σου τρώει την ψυχή» προέτρεψε ο κ. Κασσελάκης ζητώντας εκλογές και ανανέωση της εμπιστοσύνης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Κασσελάκης ξεκίνησε την ομιλία του θυμίζοντας ότι το αίτημα για νέες εκλογές διατύπωσε πρώτος ο Αλέξης Τσίπρας, διαβάζοντας μάλιστα το σχετικό απόσπασμα από την προσφατη παρέμβαση του πρώην αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρόεδρος υπό προθεσμία δεν μπορεί να γίνω. Μπορώ όμως, στις 10 Μαρτίου, να γίνω πρόεδρος με ορίζοντα τετραετίας προς τις εθνικές εκλογές, ήταν το μήνυμα Κασσελάκη.

  • Δώρα Αυγέρη: «Το Συνέδριο επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη»

«Το Συνέδριο ομόθυμα επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο», ανέφερε σε δήλωσή της στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος του κόμματος Δώρα Αυγέρη και πρόσθεσε:

«Το Συνέδριο είπε ‘πρόεδρο έχουμε, επομένως δεν χρειάζονται εκλογές, πάμε με εδραιωμένη την εμπιστοσύνη στις επόμενες εκλογικές μάχες του ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή να τα αλλάξουμε όλα’.

Η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν ενιαία, αφού ανέλυσε την παρέμβαση Τσίπρα και την υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη, είπε:

‘Δεν μπορώ θα πάμε σε εκλογές στις 10 Μαρτίου’ για τους λόγους που εξήγησε. Αυτή ήταν η ενιαία πρόταση. Βγαίνει η συντρόφισσα Όλγα και λέει ‘αν θες να πας σε εκλογές στις 10 Μαρτίου πήγαινε μόνος σου’. ‘Αρα δεν αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου. Είναι ξεκάθαρη και επομένως παρέλκει το αίτημά της για εκλογές, ή μάλλον παρέλκει η δήλωση παρουσίας από την πλευρά της για εκλογές».

Στέφανος Κασσελάκης: Δεν γίνεται να μην πάμε σε εκλογές, θα σεβαστώ ό,τι αποφασίσετε [Live]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: