Στολίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο των Αγνοουμένων της Κυπριακής τραγωδίας στην Αθήνα: 49 χρόνια, 800 αγνοούμενοι, άπειρος πόνος [photos]

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Photo via X@ChiefHNDGS




Με φωτογραφίες των αγαπημένων τους προσώπων στόλισαν χθες το βράδυ στην πλατεία Κοραή στην Αθήνα τo «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Αγνοουμένων» της Κυπριακής τραγωδίας τα μέλη της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων και της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση , “φέτος είναι τα 49α Χριστούγεννα που οι οικογένειες των Αγνοουμένων μας αναμένουν απαντήσεις για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων και είναι 49 Χριστούγεννα που αναζητούμε ακόμη πέραν των 800 Αγνοουμένων μας”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο ” X ” σχολίασε σχετικά :

“Μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά η χτεσινή!

Στον στολισμό του «Χριστουγεννιάτικου Δέντρου των Αγνοουμένων» της Κυπριακής τραγωδίας.

Πολύ τιμητική η πρόσκληση της

Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων και της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος, να παρευρεθώ σ’ αυτήν την ετήσια τελετή Μνήμης & Τιμής.

“Φέτος είναι τα 49α Χριστούγεννα μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο Μνημείο των «Αθανάτων του Έθνους» είναι χαραγμένα για πάντα και τα ονόματα αυτών.

ΗΡΩΕΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!”

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεύτερη ημέρα συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2024 στην Κύπρο (live): Πως απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις για απουσία υπουργών από τη Βουλή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: