Πέθανε η Γεωργιανή Βέρα Πούτινα, αποκηρυγμένη μάνα του Βλαντιμίρ Πούτιν: Ο πρόεδρος της Ρωσίας αρνιέται πεισματικά επί δεκαετίες ότι ήταν ο εξώγαμος γιος της

Η Βέρα Πούτινα που επί δεκαετίες ισχυριζόταν ότι ήταν μητέρα του Βλαντιμίρ Πούτιν Screen Shot via YouTube video




Μια γυναίκα που για χρόνια ισχυριζόταν ότι ήταν η κρυφή μητέρα του Βλαντιμίρ Πούτιν πέθανε σε ηλικία 97 ετών.

Η Βέρα Πούτινα επί δεκαετίες έλεγε ότι ο Ρώσος πρόεδρος ήταν ο γιος της, που γεννήθηκε από τη σχέση της με έναν παντρεμένο άνδρα.

Ο ίδιος ο Πούτιν ποτέ δεν αναγνώρισε δημοσίως αυτούς τους ισχυρισμούς, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της, οι οποίες έδειχναν μια απίστευτη ομοιότητα με τον 70χρονο, πλέον, Ρώσο ηγέτη.

Η Βέρα είχε ζήσει στο εξαιρετικά φτωχό χωριό Μετέχι στο πρώην σοβιετική Γεωργία. Ισχυρίστηκε ότι έδωσε τον Ρώσο ηγέτη όταν ήταν μόλις 10 ετών.

Η γυναίκα εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τους ισχυρισμούς το 1999, ωστόσο, ο Πούτιν έγραψε στην αυτοβιογραφία του ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Πετρούπολη από μια γυναίκα που ονομαζόταν Μαρία και τον πατέρα του, που ονομάζεται επίσης Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος ηγέτης ισχυρίστηκε ότι και οι δύο γονείς του είχαν πεθάνει από καρκίνο τη δεκαετία του 1990. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες της παιδικής ηλικίας του ηγέτη ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν, με συχνά τις κύριες πηγές για την πρώιμη ζωή του να είναι ο ίδιος ο Πούτιν.

Ο Βέρα, ο οποίος είχε το παρατσούκλι Πούτιν Βόβα, είπε ότι δεν την συγχώρεσε ποτέ αφού τον έστειλαν στον παππού και τη γιαγιά του στο Ochyor της Ρωσίας και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η «μυστική μητέρα» του Πούτιν πέθανε αυτή την εβδομάδα, δεν είχε επαφή μαζί του για 60 χρόνια.

Πηγές στη Γεωργία επιβεβαίωσαν στη The Sun ότι η Βέρα πέθανε από «γήρας» στην πρωτεύουσα Τιφλίδα. Στη συνέχεια κηδεύτηκε στο χωριό της καταγωγής της, το Metekhi, την Τρίτη.

Υποστήριξε ότι ήταν ο τρίτος γιος του ζευγαριού, καθώς και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του είχαν πεθάνει, ένα σε βρεφική ηλικία και ένα από πείνα.

Τα αρχεία από τα επιτεύγματα της πόλης της ντουλάπας μέχρι το Metekhi, δείχνουν ότι ένας Vladmir Putin ήταν εγγεγραμμένος σε ένα σχολείο του χωριού από το 1959 έως το 1960 και γεννήθηκε Γεωργιανός, όχι Ρώσος.

Ισχυρίστηκε ότι ο χρόνος της φροντίδας του νεαρού Πούτιν τελείωσε αφού έφυγε από τον μεθυσμένο πεθερό του στους Ρώσους γονείς της.

Αφού συμφιλιώθηκε με τον σύζυγό της, φέρεται να ζήτησε πίσω τον Πούτιν, αλλά οι γονείς της δεν ήθελαν να αφήσουν το νεαρό αγόρι να φύγει, αντί να επιμείνουν «θα τον φρόντιζαν καλά».

Ο απολογισμός της Βέρα έρχεται σε αντίθεση με εκείνον του 70χρονου Πούτιν που ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε το 1952 στο Λένινγκραντ – τώρα γνωστό ως Αγία Πετρούπολη.

Είπε στη The Sun σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις: «Το όνειρό μου δεν είναι να πεθάνω χωρίς να με δει και να μου μιλήσει τουλάχιστον μια φορά.

«Τον βλέπω συχνά στα όνειρά μου, αλλά δεν θέλει να μου μιλήσει. Και στη ζωή και στα όνειρα, στενοχωριέται για αυτό που έκανα, δεν μπορεί να με συγχωρήσει».

Το Κρεμλίνο απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς. Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Πούτιν, είχε δηλώσει προηγουμένως: «Η ιστορία δεν είναι αληθινή. Δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα ».

Με πληροφορίες από DailyMail

Ερντογάν, ο φτωχούλης του… Αλλάχ: Ζει με δανεικά από τον αδελφό του – «Ξέχασε» να δηλώσει μίζες $350 δισ. και τις αγορές της Εμινέ στο πόθεν έσχες του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: