Στην κόψη ο Πολάκης: Δεν κάνω διάλογο με πηγές, θα τα πούμε όλα στα όργανα – Τον παροτρύνουν να κάνει δικό του κόμμα οι «οπαδοί του»

FILE PHOTO: SYRIZA-Progressive Alliance leader Alexis Tsipras and MP Pavlos Polakis. ANA – MPA/ PATTAKOS PETROS




Απαξιωτικός και απειλητικός, επανέρχεται ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με νέα ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγη ώρα μετά την απάντηση «πηγών» του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς σε γνώση και με την έγκριση του Αλέξη Τσίπρα που τον αποδοκίμασαν ευθέως και τον προειδοποιούσαν ανοικτά με έξοδο από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, ο βουλετής Χανίων επανέρχεται με άκρως εριστικό ύφος, προφανώς έχοντας διαβάσει και τα σχόλια δεκάδων «οπαδών» του που τον ενθαρρύνουν και τον προτρέοπουν να φτιάξει δικό του κόμμα.

«Θα τα πούμε ΟΛΑ στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή . Με «πηγές» δεν θα ανοίξω διάλογο …. Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά. Εκει θα μιλήσουμε και θα δούμε ποιος έχει δίκιο !»

Είναι προφανές ότι ο Παύλος Πολάκης κινείται με το βλέμα στην επόμενη ημέρα των εκλογών και τα παίζει από τώρα όλα για όλα. Είναι επίσης σαφές, όπως όλα δείχνουν, ότι η εσωτοματική του ασυλία εξέπνευσε καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δίνει μάχη για να πάρει ένα σημαντικό κομμάτι του κέντρου πίσω, στις επερχόμενες εκλογές και γνωρίζει ότι με τέτοιου είδους ρητορική κινδυνεύει όχι μόνον να μην πάρει αλλά και να χάσει περισσότερους.

Τσουνάμι καταγγελιών για τον ταλιμπανισμό Πολάκη: Εισαγγελική έρευνα και κατά πάσα βεβαιότητα εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: