Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης “άδειασε” όσους αμφισβήτησαν το απόρρητο έγγραφο του ΟΗΕ: Γνήσιο το πρακτικό που δημοσιεύσαμε

Ο προεδικός υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης στη νεκρή ζώνη, στη Γραμμή Αττίλα. Φωτογραφία από τη σελίδα του στο Facebook




Ήταν ξεκάθαρος ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μιλώντας για τα χαμένο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών, που αποκάλυψαν ο Φιλελεύθερος και η Hellas Journal, μιλώντας στην Ελένη Βρεττού στο Γ’ Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Δήλωσε σχετικά:

Η αξία του πρακτικού που έφερε στο φως ο Φιλελευθερος είναι πως αποδεικνύει ότι και έγινε η συναντηση όπου δόθηκαν οι διευκρινίσεις του πλαισίου σε σχέση με εκείνο που έστειλαν γραπτώς τα Ηνωμένα Έθνη στις 2 Ιουλιου και είχαμε ενστάσεις και οι δυο πλευρές και είχε καταγραφεί το πλαίσιο διευκρινισμένο. Και όταν η κ. Λουτ έψαχνε το πρακτικό της 4ης Ιουλιου δεν το βρηκε και μας έλεγε το μόνο που έχει γραπτώς είναι αυτό που έστειλαν τα Ηνωμένα Έθνη (Εϊντεν) στις 2 Ιουλίου.

Στο σημειο αυτό να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της Hellas Journal, ο πρακτικογράφος των Ηνωμένων Εθνών κατέγραψε σε έγγγραφο τα πρακτικά της πρωινής συνάντησης της 4η; Ιουλίου. Άρα, είτε ο κ. Έσπερ Μπαρθ Άιντε είτε κάποιος άλλος από την ομάδα του, είτε όλοι μαζί, το εξαφάνισαν.

Ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι τότε δημιουργήθηκε το θέμα και κάποιοι έφτασαν να αμφισβητούν αν έγινε η συναντηση το πρωϊ στις 4 Ιουλίου.

Εννοεί τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και τον τότε Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άνδρο Κυπριανού, ανάμεσα σε άλλους πολιτικούς, διπλμάτες, όπως η κ. Ερατώ Μαρκουλλή, και δημοσιογράφους.

Με λίγα λόγια, ο Φιλελεύθερος και η Hellas Journal έφεραν στο φως την καταγραφή σε πρακτικό των Ηνωμένων Εθνών το διευκρινισμένο πλαίσιο που αμφισβητήθηκε οτι υπήρχε απο τουρκικής πλευράς και απο κάποιους ελληνόφωνους στις ελεύθερες περιοχές, που μονίμως πιστεύουν τα τουρκικά ψέματα.

ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

Ιδού το χαμένο έγγραφο: Η μεγάλη πολιτική απάτη και η Αλήθεια… Τα αφηγήματα του ΟΗΕ, που τα …έφαγαν” αμάσητα Κύπριοι πολιτικοί, ήταν ψευδή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: