Δωρεά αεροσκάφους στην Κύπρο από Ελλάδα για Πρόεδρο Δημοκρατίας και Υπουργούς

File Photo Ιδιωτικά αεροπλάνα της εταιρείας Golfstream Screenshot via video https://www.gulfstream.com/




Το δικό του κυβερνητικό αεροσκάφος αποκτά το Προεδρικό Μέγαρο μετά από δωρεά της Ελληνικής Δημοκρατίας, για τις μετακινήσεις του Προέδρου και των Υπουργών της Κύπρου.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος υποδέχθηκε σήμερα τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο, « θέλω να σε ευχαριστήσω, βεβαίως, για τη γενναιόδωρη δωρεά που αφορά κάτι που έλειπε από την Κυπριακή Δημοκρατία και συμβάλλει στις μετακινήσεις του Προέδρου και των Υπουργών την παραχώρηση, δωρεάν, ενός πολιτικού αεροσκάφους της Ελληνικής Δημοκρατίας».

«Είναι μια δωρεά προς την Κυπριακή Δημοκρατία και χαίρομαι γιατί γίνεται σε μια στιγμή που ευρίσκομαι προς το τέλος της θητείας μου έτσι ώστε ουδείς να αποδίδει είτε σε εμένα είτε σε εσάς, άλλα κίνητρα», είπε ο ΠτΔ.

Επίσης ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δωρεά της Ελληνικής Κυβέρνησης για την ανέγερση πυροσβεστικού σταθμού στην ορεινή Λάρνακα, είπε σημειώνοντας ότι ο σταθμός θα στοιχίσει περίπου 650.000 με 700.000 ευρώ.

Τέλος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του για την αμέριστη συμπαράσταση από πλευράς Ελλάδας στην προστασία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με πληροφορίες από philenews.com

Οι Ισραηλινοί τουρίστες αφήνουν την Τουρκία κι έρχονται Κύπρο μετά την ταξιδιωτική οδηγία του Τελ Αβίβ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: