Εγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη

File photo: Φίλαθλος του Ηρακλή αφήνει ένα κερί στο σημείο όπου ένας 19χρονος έπεσε νεκρός τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ενώ δύο ακόμη νεαροί, 19 και 20 ετών, τραυματίστηκαν, στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 01 Φεβρουαρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Στη σύλληψη ενός ατόμου που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού προχώρησε η αστυνομία.

Την είδηση γνωστοποίησε σε ανάρτησή του στο Twitter o Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος, γράφοντας:

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.

 

Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είναι 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία.

Πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών, λένε ότι ο 23χρονος φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου.

Δεν έχει έχει διευκρινιστεί ακόμη η συμμετοχή του στο συμβάν, αλλά φαίνεται να βρισκόταν στο σημείο.

Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Βουβή οδύνη στην κηδεία του 19χρονου Αλκη: Αδειο το έδρανο του στο ΑΠΘ, σπαρακτικό αντίο από καθηγήτριά του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: