Που χάθηκε η ντροπή για να την βρει η κ. Ανδρούλα Βασιλείου: Αλλά μήπως “κάποιο λάκκο έχει η φάβα”…

Η κ. Ανδρούλα Βασιλείου, σύζυγος του πρώην προέδρου της Κύπρου, Γιώργου Βασιλείου. Φωτογραφία via Φιλελεύθερος




Ένα εντελώς απαράδεκτο μήνυμα έστειλε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η πρώην Ευρωπαία Επίτροπος, Ανδρούλα Βασιλείου, σύζυγος του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου.

Το σχόλιο της, που αφορούσε την υπόθεση βιασμού της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, είναι ελεεινό, διότι στην ουσία προσπαθεί να δικαιολογήσει τον βιαστή.

Έγραψε σχετικά:

“Και πως βρέθηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου η 24χρονη? Θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει όλα τα γεγονότα προτού βγάλει συμπέρασμα”.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν σκληρές και δικαιολογημένες για την πρώην Πρώτη Κυρία της Κύπρου, η οποία υπό το βάρος των σφοδρών αντιδράσεων αναγκάστηκε να “διορθώσει”, αλλά η ζημία έχει γίνει. Έγραψε:

«Απολογούμαι αν με την ανάρτηση μου έδωσα την εντύπωση ότι ήθελα να κατηγορήσω το θύμα. Κάθε άλλο. Ως μητέρα ανησυχώ για τα νέα κορίτσια που πιθανόν πέφτουν θύματα επιτήδειων που τα παρασύρουν».

Image

Μετά από την απαράδεκτη αυτή στάση της, τίθεται θέμα για τον διορισμό της στη θέση της Αντιπροέδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η κ. Βασιλείου διορίστηκε με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο πλαίσιο των γνωστών πολιτικών “αλλαξο…λιών”, που είναι διαδεδομένες στην Κύπρο.

Εξετάζεται αν η κ. Βασιλείου έγραψε το ελεεινό σχόλιο της επειδή σύμφωνα με -ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής- πληροφορίες ο βιαστής ή κάποιος εκ των φίλων του έλκει την καταγωγή του από το νησί. Μέχρι της στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των υπόπτων για την επίθεση εναντίον της κοπέλας.

HELLAS JOURNAL

Είναι πιθανός ένας εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ; Φοβάμαι για τη Δημοκρατία μας, προειδοποιεί ο Τζίμι Κάρτερ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: