Παλεύει για τη ζωή του στο “Γεννηματάς” ο γιατρός που πυροβολήθηκε από πρώην σύντροφό του στο Χαλάνδρι

’Aνδρες της ομάδας Δίας, στέκονται έξω από πολυκατοικία στο Χαλάνδρι όπου μια h γυναίκα πυροβόλησε ton 68xrono άνδρα που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πρώην σύντροφος της, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Έλληνας γνωστός γιατρός και, συγκεκριμένα οφθαλμίατρος, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμούς που δέχθηκε το μεσημέρι, από αλβανικής καταγωγής γυναίκα, η οποία συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τους διατηρούσαν παλαιότερα σχέση, από την οποία απέκτησαν ένα κορίτσι, που είναι 12 ετών σήμερα. Ο γιατρός είχε πάρει όμως την επιμέλεια του παιδιού και το μεγάλωνε με τη σύζυγό του.

Σημειώνεται, ότι το μεσημέρι προηγήθηκε διαπληκτισμός των δύο και στη συνέχεια η γυναίκα έβγαλε ένα πυροβόλο όπλο και τον πυροβόλησε.    .

  • Ο 68χρονος οφθαλμίατρος διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το μεσημέρι η αλλοδαπή τον περίμενε στο Χαλάνδρι και αφού προηγήθηκε διαπληκτισμός, αμέσως μετά έβγαλε ένα πυροβόλο όπλο και τον πυροβόλησε.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσωρινά κρατούμενοι οι τρεις ανήλικοι που συνελήφθησαν ως μέλη της άγριας συμμορίας στον Κολωνό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: