Ποια είναι η “κυρία της ενημέρωσης” που έφαγε ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Δημήτρη Κοντομηνά: Ο Δήμος Βερύκιος έβαλε “φωτιές” στο τηλεοπτικό σκηνικό, όλοι “ψάχνονται”! (video)

Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day του Alpha. Φωτογραφία από βίντεο, κανάλι Alpha




Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος διηγήθηκε μια ιστορία από τα παλιά στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, βάζοντας φωτιές στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Αναφέρθηκε σε μια μεταγραφή που είχε γίνει την εποχή που ήταν ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς, και είχε στοιχίσει στον σταθμό ένα εκατομμύριο ευρώ!!!

  • Μετά τη δήλωση του έγιναν διάφορες υποθέσεις στα δημοσιογραφικά γραφεία και ακούστηκαν ονόματα. Οι πάντες κατέληξαν σε ένα όνομα, το οποίο εμείς αποφασίσαμε να μη δημοσιεύσουμε πριν υποβάλουμε συγκεκριμένη ερώτηση στην εν λόγω συνάδελφο, η οποία έχει διακριθεί στα δελτία ειδήσεων.

Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για την Ελένη Μενεγάκη αλλά για “κυρία της ενημέρωσης”. Όσο για την «Ωραία Ελένη» ο Δήμος Βερύκιος τόνισε ότι εκείνη «δεν θα έμενε στο… μύριο»…

Συζητήσεις επί συζητήσεων, λοιπόν, άνοιξε η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου για τη μεταγραφή της παρουσιάστριας του ενός εκατομμυρίου ευρώ στον Alpha, πριν από χρόνια.

«Εγώ ξέρω -δεν θα πω το όνομα, μη γίνουμε πάλι κουλουβάχατα- γυναίκα που πήρε μεταγραφή για να έρθει στο κανάλι από τον Δημήτρη Κοντομηνά ένα εκατομμύριο. Μα πώς φτάσαμε, ρε παιδιά, στην πτώχευση; Υπήρχε μία στρεβλότητα σε όλα τα επίπεδα» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος σε συνέντευξή του στο Astra Tv και στον Κωνσταντίνο Καμέα.




Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έφερε στο πλατό τον συνεργάτη της κι εκείνος δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα της παρουσιάστριας, ωστόσο μοιράστηκε μια ιστορία που συνέβη την ημέρα που εκείνη βρέθηκε στο κανάλι.

«Δεν εννοούσα την Ελένη Μενεγάκη. Από την ενημέρωση είναι. Η Μενεγάκη είναι φρεγάτα, στο ένα … μύριο θα μείνει; Τότε είχαν πέσει πολλά λεφτά» ξεκαθάρισε ο Δήμος Βερύκιος. Πρόσθεσε τα εξής:




«Ήξερα ότι θα έρθει η συγκεκριμένη για το καλωσόρισμα να πάρει το μύριο, το πακέτο. Κατεβαίνω, ήμασταν τότε στην Κάντζα, εκείνη την ώρα έμπαινα στο μεγάλο κτήριο. Βλέπω μέσα σε ένα καλό αυτοκίνητο, τον οδηγό της ο οποίος μέτραγε τα χρήματα.

Μιλάμε έχουν περάσει δεκαετίες. Αυτοί ήταν τόσο αφοσιωμένη στο μέτρημα και ήταν και πολλά… Πήγα και χτύπησα το τζάμι και μου είπε «τι θέλεις;». Όποιος παίρνει από μεταγραφές λεφτά και τα μετράει, είναι παραδόπιστος. Εμείς που δεν πήραμε ποτέ, δεν έχουμε φράγκο», τόνισε στη συνέχεια.




Σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει για την Έλλη Στάη, ο δημοσιογράφος του ALPHA, είπε:

«Ενοχλήθηκαν οι ανέραστοι με τη δήλωσή μου για την Έλλη Στάη, αυτοί που έχουν ανασφάλεια στη δουλειά τους, που δεν βγάζουν πρώτη ύλη. Είδες, Έλλη; Το είπες εσύ και δεν έγινες θέμα. Το είπα εγώ και έγινες θέμα. Έμαθαν και οι πέτρες ότι είσαι μία έφηβη ετών 70».

Για την Ελένη Μενεγάκη:

«Δεν έχω δει πιο σκληρή διαπραγματεύτρια για τον εαυτό της από την Ελένη Μενεγάκη. Με σταματούσε στον διάδρομο την περίοδο της αντιπροεδρίας και μου έλεγε: τι κάνεις, πάρε λεφτά. Ξέρει πότε πρέπει να κλείσει την πόρτα και την κλείνει πάντα μόνη της. Θα επιστρέψει στην τηλεόραση».

Ο ΣΚΑΪ θα καλύψει ζωντανά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ: Δελτίο ειδήσεων από την Ουάσιγκτον με Σία Κοσιώνη, Αλέξη Παπαχελά και Μιχάλη Ιγνατίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: