Η ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών στον Άρειο Πάγο: Συνάντηση Σταϊκούρα με την εισαγγελέα Αδειλίνη μετά την εντολή για κατεπείγουσα έρευνα [video]

FILE PHOTO: O Χρήστος Σταϊκούρας ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη επισκέπτεται σήμερα το πρωί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη πραγματοποιείται στις 11:00 το πρωί και θα έχει θέμα την ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Υπενθυμίζεται πως εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας μετά τη δημοσιοποίηση, την περασμένη εβδομάδα, του τελευταίου περιστατικού στο σιδηροδρομικό δίκτυο, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αριστείδης Κορέας.




Από λάθος του ρυθμιστή κυκλοφορίας στο ΣΚΑ, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 17.44, η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Κάντζα – Ανω Λιόσια του προαστιακού κατευθύνθηκε προς την είσοδο της γραμμής 3 του μετρό. Το περιστατικό ξεκίνησε από λάθος του σταθμάρχη του ΣΚΑ, ενώ φαίνεται πως αργά αντανακλαστικά επέδειξε και ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η Ελληνική Αστυνομία εόρτασε τον Προστάτη της: «Θα υπηρετήσουμε με αφοσίωση, με καλύτερα σχέδια και αποτελεσματικότητα την ασφάλεια όλων», υποσχέθηκε ο Χρυσοχοϊδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: