Τεράστιο πολιτικο-δημοσιογραφικό σκάνδαλο στις ΗΠΑ: Ομιλούν για σχέση του Ρόμπερτ Κένεντι τζούμιορ με πανέμορφη ανταποκρίτρια του περιοδικού New York

Olivia Nuzzi was engaged to Politico reporter and collaborator Ryan Lizza in 2022, but recently called off the wedding. Photo via @olivianuzzix, Instagram




Η ανταποκρίτρια του περιοδικού New York στην Ουάσιγκτον, Ολίβια Νουζι (Olivia Nuzzi), που χαρακτηρίζεται σταρ-δημοσιογράφος τέθηκε σε άδεια αφού φέρεται να είχε μία “υποτιθέμενη ρομαντική σχέση” με τον πρώην ανεξάρτητο προεδρικό υποψήφιο Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ (Robert F. Kennedy Jr) ενώ κάλυπτε την προεδρική εκστρατεία του.

Τα παραπάνω γράφουν στην εφημερίδα New York Post οι δημοσιογράφοι Patrick Reilly και Oli Coleman.

H Νούζι, χωρίς να κατονομάσει τον 70χρονο απόγονο των Κένεντι, παραδέχτηκε σε μια δήλωση της την Πέμπτη το βράδυ ότι κάποια στιγμή «η φύση κάποιων επικοινωνιών μεταξύ εμένα και ενός πρώην αντικειμένου του ρεπορτάζ μου, έγινε προσωπική».

Η 31χρονη σταρ πολιτική ρεπόρτερ επέμεινε ότι η σχέση δεν ήταν “φυσικής φύσης”, ότι δηλαδή δεν υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση.

Πηγές είπαν στην εφημερίδα The Post ότι η Nuzzi και ο RFK ο νεότερος -γιος του δολοφονηθέντα Ρόμπερτ Κένεντι και ανιψιός του επίσης δολοφονηθέντα Προέδρου, Τζον Φ. Κένεντι φέρεται να έκαναν sexting ενώ εκείνη ήταν αρραβωνιασμένη και αυτός ήταν παντρεμένος.

Η Nuzzi έγραψε ένα προφίλ στον Κένεντι που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2023 και λίγο αργότερα οι δύο άρχισαν την υποτιθέμενη σχέση τους.

Κατά την αναφορά αυτή η Nuzzi επισκέφτηκε τον RFK στο αχανές σπίτι του στο Brentwood, στην Καλιφόρνια και οι δυο τους πήγαν μαζί για πεζοπορία στα βουνά της Σάντα Μόνικα (Santa Monica).

«Ο κ. Κένεντι συνάντησε την Ολίβια Νούζι μόνο μία φορά στη ζωή του για μια συνέντευξη που ζήτησε, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία», είπε εκπρόσωπος του στην The Post όταν ρωτήθηκε για την υποτιθέμενη σχέση τους.

Αφού πληροφορήθηκαν τη «σχέση» οι διευθυντές του περιοδικού New York, έθεσαν την Nuzzi σε άδεια.

Η ίδια ομολόγησε ότι «είχε εμπλακεί σε προσωπική σχέση με ένα πρώην «θέμα» σχετικό με την εκστρατεία του 2024 ενώ έκανε ρεπορτάζ, και παραβίασε τα πρότυπα του περιοδικού σχετικά με τις συγκρούσεις συμφερόντων και τις αποκαλύψεις», ανέφερε στη δήλωση της.

Ένα άλλο άτομο που γνωρίζει τη σχέση είπε ότι το ζευγάρι πιστεύεται ότι είχε ρομαντική σχέση γύρω στο νέο έτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Στη δήλωσή της, η Nuzzi είπε ότι η σχέση «έπρεπε να είχε αποκαλυφθεί για να αποφευχθεί η εμφάνιση μιας σύγκρουσης. Λυπάμαι βαθιά που δεν το έκανα αμέσως και ζητώ συγγνώμη από όσους απογοήτευσα, ειδικά τους συναδέλφους μου στο περιοδικό New York».

Ο Κένεντι είναι παντρεμένος με την ηθοποιό του «Curb Your Enthusiasm», Cheryl Hines, την τρίτη σύζυγό του, από το 2014.

Η Nuzzi αρραβωνιάστηκε τον δημοσιογράφο και συνεργάτη του Politico Ryan Lizza το 2022, ωστόσο το ζευγάρι διέλυσε τον γάμο του τις τελευταίες εβδομάδες, ανέφεραν πηγές στην The Post.

Μια ανάρτηση στο Instagram από το καλοκαίρι του Ιουλίου δείχνει το ζευγάρι αγαπημένο να απολαμβάνει τις διακοπές του στην παραλία.

Πηγές είπαν στην The Post ότι η Nuzzi και ο RFK τζούνιορ φέρεται να έκαναν sexting ενώ εκείνη ήταν αρραβωνιασμένη και εκείνος ήταν παντρεμένος.

Nuzzi visited RFK. Jr’s sprawling Brentwood, California home and the two went hiking together in the Santa Monica Mountains during a writing assignment. Photo via @olivianuzzix, Instagram

Ο σύζυγος της απολύθηκε από το New Yorker το 2017, όπου ήταν ανταποκριτής στην Ουάσιγκτον, αφού κατηγορήθηκε για «ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά» από συνάδελφό του. Αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία.

Η Nuzzi μοιράστηκε έναν σύνδεσμο σε μια ιστορία του περιοδικού New York το 2015 σχετικ;h με την απεικόνιση των γυναικών ρεπόρτερ στη μεγάλη οθόνη ως «πρόστυχα τέρατα φιλοδοξίας».

  • «Γιατί το Χόλιγουντ πιστεύει ότι οι γυναίκες ρεπόρτερ κοιμούνται με τις πηγές τους;» έγραψε η Nuzzi στο X.

Ο Κένεντι ξεκίνησε την προεδρική του εκστρατεία με το Δημοκρατικό Κόμμα τον Απρίλιο του 2023 για να αμφισβητήσει τον νυν Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Στη συνέχεια έθεσε υποψηφιότητα ως τρίτος υποψήφιος, αλλά αφού απέτυχε να κερδίσει κάποια σοβαρή έλξη τωνψηφοφόρων σε εθνικό επίπεδο, ανέστειλε την ανεξάρτητη εκστρατεία του για τον Λευκό Οίκο τον περασμένο μήνα.

Στη συνέχεια υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία.

Ο Κένεντι δεν είναι άγνωστος στα θέματα συζυγικής απιστίας και σε ένα ημερολόγιο που έλαβε η Post το 2013, αναφέρθηκε στους «δαίμονες του πόθου» ως το «μεγαλύτερο ελάττωμά του».

Αναγνώρισε σε ένορκη κατάθεση που έδωσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του διαζυγίου από τη δεύτερη σύζυγό του -Mary Richardson- ότι είχε καταφύγει σε «διαπράξεις πολυάριθμων απιστιών» καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου «για να διατηρήσω τα λογικά μου».

Η Ρίτσαρντσον αυτοκτόνησε τον Μάιο του 2012, πριν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο και ενώ ο Κένεντι έβγαινε με τον Χάινς, την οποία θα παντρευόταν δύο χρόνια αργότερα.

Ο Κένεντι παρουσίασε λεπτομερώς τις εξωσυζυγικές του σχέσεις στο ημερολόγιο του, όπου κατέγραψε ρομαντικές συναντήσεις με 37 γυναίκες ενώ ήταν παντρεμένος με την Ρίτσαρντσον.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα New York Post, Patrick Reilly και Oli Coleman – Star political reporter Olivia Nuzzi on leave from New York magazine over alleged ‘sexting’ relationship with RFK Jr.

Ήθελε κι αυτός μια έξωθεν καλή μαρτυρία, αλλά… Ματαιώθηκε η κοινή εμφάνιση του Τραμπ με τον πρόεδρο της Πολωνίας στην Πενσιλβάνια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: