Άγνωστοι έστειλαν φάκελο με ύποπτη σκόνη στο δήμαρχο Περιστερίου – Αστυνομία και πυροσβεστική στο σημείο για την περισυλλογή και τον έλεγχό του

FILE PHOTO: Μέλη της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν έλεγχο σε ύποπτο αντικείμενο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Συναγερμός σήμανε στο δημαρχείο Περιστερίου γύρω στις 15.20 το μεσημέρι, καθώς άγνωστοι απέστειλαν στον Δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη, ύποπτο φάκελο με άγνωστή σκόνη.

Στο γραφείο του δημάρχου έφτασε μια γλάστρα που είχε πάνω της ένα φάκελο με άγνωστη σκόνη. Υπάλληλος του δήμου ειδοποίησε τις Αρχές και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας προκειμένου να προχωρήσουν σε επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου και ελέγχου του περιεχομένου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ έχει μεταβεί στο σημείο προκειμένου να περισυλλέξει το φάκελο, εφαρμόζοντας το ειδικό πρωτόκολλο για την περισυλλογή επικίνδυνων υλικών. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί. Σημειώνεται πως τη στιγμή εκείνη ο κ. Παχατουρίδης απουσίαζε από το γραφείο του στο δημαρχείο και ο ίδιος ενημερώθηκε από τη γραμματέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Τραμ στη Νέα Σμύρνη παρέσυρε 15χρονο αγόρι με πατίνι: Τραυματίστηκε αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του * Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: