Πέθανε ο δεύτερος πιο γνωστός Ρίτσαρντ των 80s: Ο Αμερικανός γκουρού του fitness, Ρίτσαρντ Σίμονς, που έκανε πολύ κόσμο να ιδρώσει με τα βίντεο γυμναστικής του [video]

FILE PHOTO epa03969032 US fitness personality Richard Simmons, rides a float in the Macy’s 87th Annual Thanksgiving Day Parade in New York City, USA, 28 November 2013. EPA/PETER FOLEY




Στα 76 του χρόνια, και έχοντας μόλις ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για τις γενέθλιες ευχές τους, πέθανε ο γυμναστής Ρίτσαρντ Σίμονς ο οποίος έγινε διάσημος τη δεκαετία του 1980 με τα βίντεο γυμναστικής σε νέον χρώμα και αισθητική.

Ανάμεσα στα βίντεο που τον καθιέρωσαν ήταν η σειρά Sweatin’ to the Oldies.

Ο Σίμονς είχε μόλις ευχαριστήσει τους θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις ευχές τους για τα γενέθλιά του, αφού έκλεισε τα 76 του χρόνια την Παρασκευή. «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα για τα γενέθλιά μου»! έγραψε στο X. «Κάθομαι εδώ και γράφω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Να έχετε ένα πολύ όμορφο υπόλοιπο της Παρασκευής σας».

Το ABC News ανέφερε ότι ο θάνατος του Σίμονς επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπό του το Σάββατο, μετά από κλήση στο 100 από την οικονόμο του. Πρόσθεσε ότι ο Σίμονς φαίνεται να πέθανε από φυσικά αίτια, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Γεννημένος στη Νέα Ορλεάνη ως Μίλτον Τίγκλ Σίμονς, ο Σίμονς έγινε διάσημος τη δεκαετία του 1970 και κατέκτησε το πνεύμα της εποχής τη δεκαετία του 1980 μέσω μιας σειράς βίντεο με ασκήσεις, οι οποίες διεξάγονταν με συχνά ανατριχιαστικά ρούχα, την εποχή που ένας ακόμη Ρίτσαρντ, ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ, μεσουρανούσε ως Ζιγκολό.

Άνοιξε επίσης αρκετα γυμναστήρια, προώθησε μια σειρά προϊόντων και έγινε μια καθιερωμένη παρουσία στα μέσα ενημέρωσης στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο κατά τη διάρκεια των δεκαετιών.

Έχοντας γίνει για πολύ καιρό το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο της γυμναστικής και της υγιεινής ζωής στις ΗΠΑ, προωθώντας διάφορα προγράμματα απώλειας βάρους με το συχνά επιδεικτικό του στυλ, ο Σίμονς ασχολήθηκε επίσης με πτυχές του πολιτικού ακτιβισμού, όπως η υποστήριξή του για τη μη ανταγωνιστική φυσική αγωγή στα δημόσια σχολεία.

Την τελευταία δεκαετία, ο Σίμονς είχε αποσυρθεί σε μεγάλο βαθμό από τη δημόσια ζωή. Τον Μάρτιο, αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος.

Με πληροφορίες από Guardian

Ο ανίκητος χαρτοπαίκτης στο «Μάβερικ», Τζέιμς Γκάρνερ, στην πόκα της ζωής είχε σπάνια καλό φύλλο: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο πόλεμος της Κορέας και οι μέντορες [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: