Βαριές κουβέντες από τον Κασσελάκη για τη «Νέα Αριστερά»: Απονομιμοποιημένο μόρφωμα με μίσος προς το πρόσωπό μου γιατί τους πήρα το μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ

FILE PHOTO: O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης κάνει δηλώσεις, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
«Όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα “Νέα Αριστερά” δεν πρόκειται να υπάρξει», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι κατανοεί «το μίσος» προς το πρόσωπό του, «από τη στιγμή που τους “πήρα το μαγαζί”, όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ».

  • «Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή», σχολιάζει».

Σημειώνει παράλληλα ότι «οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν» και προσθέτει ότι «μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας».

«Αλλά όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα “Νέα Αριστερά” δεν πρόκειται να υπάρξει», τονίζει καταληκτικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Κατηγορηματική διάψευση από το ΠΑΣΟΚ για κεντροαριστερά σενάρια και συμφωνίες – Προέχει η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: