Το έλκος “φρέναρε” για λίγες εβδομάδες την επιστροφή του 57χρονου Μάικ Τάισον στα ρινγκ: Θα αντιμετώπιζε τον YouTuber Τζέικ Πολ

FILE PHOTO: epaselect epa11346522 Former heavyweight boxing champion Mike Tyson reacts during a pre-fight press conference held at Texas Live in Arlington, Texas, USA, 16 May 2024. EPA, ADAM DAVIS




Η επιστροφή του Μάικ Τάισον στα ρινγκ πήρε παράταση.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών θα αντιμετώπιζε τον YouTuber Τζέικ Πολ στις 20 Ιουλίου, αλλά ο προγραμματισμένος αγώνας στο Άρλινγκτον του Τέξας αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων υγείας του Τάισον.

Ο 57χρονος Iron Mike ένιωσε άρρωστος το περασμένο Σαββατοκύριακο σε πτήση από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες, καθώς αισθάνθηκε ναυτία και ζάλη και χρειάστηκε βοήθεια κατά την προσγείωση.

Σύμφωνα με το επιτελείο του, όλα συνδέονται με τα προβλήματα έλκους που ταλαιπωρούν τον πρώην πρωταθλητή εδώ κι αρκετό καιρό.

«Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης της Πέμπτης με τους γιατρούς που ασχολήθηκαν με το πρόσφατο πρόβλημα του έλκους, η σύσταση είναι όπως ο Μάικ Τάισον κάνει ελάχιστη έως ελαφριά προπόνηση τις επόμενες εβδομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην προπόνηση πλήρως χωρίς περιορισμούς», ανέφεραν οι διοργανωτές.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί άλλη ημερομηνία, αλλά υπάρχει σκέψη για το τέλος της χρονιάς.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Νέος κανονισμός UEFA: Από 2024-25 στα Κύπελλα μόνο σύλλογοι με δικά τους επίσημα λογότυπα και χρώματα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: