Πασαρέλα για το μανεκέν Τζένιφερ Λόπεζ: Με αμάνικο midi φόρεμα στο εντυπωσιακό σόου υψηλής ραπτικής του Christian Dior [βίντεο]

US singer and actress Jennifer Lopez (C) arrives to watch the presentation of the Autumn/Winter 2024-25 Haute Couture collection of Dior fashion house during the Paris Fashion Week, in Paris, France, 24 June 2024. EPA, CHRISTOPHE PETIT TESSON




Με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής που μόλις ξεκίνησε στο Παρίσι, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα και παρακολούθησε από την πρώτη σειρά το εντυπωσιακό σόου του διάσημου οίκου Christian Dior για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024-2025.

Σύμφωνα με το People, επέλεξε ένα αμάνικο midi φόρεμα του γαλλικού οίκου στο χρώμα της άμμου, με ιδιαίτερο ντραπέ σχέδιο στο επάνω μέρος.

Πρόσθεσε πανύψηλα σατέν χρυσά πέδιλα, ενώ τράβηξαν τα βλέμματα τα μαύρα γάντια όπερας σε συνδυασμό με την κλασική «Lady Dior» τσάντα που κρατούσε.

«Ποτέ δεν ξέρω τι να περιμένω, γι’ αυτό μου αρέσει να έρχομαι στις επιδείξεις μόδας» δήλωσε η Λατίνα σταρ στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με ένα βίντεο που μοιράστηκε η Vogue. Πρόσθεσε ότι είναι «μεγάλη θαυμάστρια του Dior» και είναι «ενθουσιασμένη» που θα δει τις νέες δημιουργίες.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Atlas» τις τελευταίες ημέρες έκανε μοναχικές διακοπές στην Ιταλία, εν μέσω έντονων φημών ότι έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λος ‘Αντζελες για τα γυρίσματα της ταινίας δράσης «The Accountant 2».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Στο νοσοκομείο με διάσειση η πριγκίπισσα Αννα, την κλώτσησε άλογο στο κτήμα της: Ατύχημα για την δεινή ιππέα και αδελφή του βασιλιά Καρόλου [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: