Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα ή είναι στα χωρίσματα; Σε «τρενάκι του τρόμου» λούνα παρκ ο γάμος Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ [videos]

FILE PHOTO US actor Ben Affleck (L) and US actress and singer Jennifer Lopez EPA/ETTORE FERRARI




Κάτι δεν πάει καλά με την ιστορία αγάπης μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Αφλεκ. Δεν έχουν χωρίσει ακόμη, αλλά σε λιγότερο από δύο χρόνια μετά τον γάμο-έκπληξη στο Λας Βέγκας, «υπάρχουν προβλήματα» μεταξύ των δύο, είπε στο Us Weekly ένας από τους γνώστες του «Bennifer».

“Τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά πριν από λίγους μήνες, όταν άρχισε να προετοιμάζεται να πάει σε περιοδεία και ήταν υπερβολικά συγκεντρωμένη. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι στην «ίδια σελίδα» οι δυό τους τις περισσότερες φορές τώρα”, είπε η πηγή.

Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και μέρες και η Τζεν και ο Μπεν Ben δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί από τον Μάρτιο, οπότε όταν στις 6 Μαΐου η Λόπεζ εμφανίσθηκε στο γκαλά του Met και ανέβηκε μόνη της τα σκαλιά,  το κουτσομπολιό εκτοξεύτηκε στα ύψη. Είναι αλήθεια ότι ο σύζυγός της ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας, The Accountant 2, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να παρευρεθεί στο πάρτι προς τιμήν του πρώην πρωταθλητή ποδοσφαίρου Tom Brady που μεταδόθηκε στο Netflix

Μόλις πριν από τρία χρόνια, στο ίδιο κόκκινο χαλί Met, οι δυο τους φιλήθηκαν με πάθος, αποκαλύπτοντας στα ΜΜΕ την επιστροφή του παλιού έρωτα τους. Και έτσι η ιστοσελίδα κουτσομπολιού TMZ άρχισε να ερευνά, ανακαλύπτοντας ότι ο Μπεν ζει μόνος στο Brentwood εδώ και μια εβδομάδα, όχι μακριά από το σπίτι της πρώην συζύγου του Jennifer Garner.

Ο Μπεν και η Τζεν είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας «Tough Love» (2003 «Gigli») και ήταν ζευγάρι για πρώτη φορά μεταξύ 2002 και 2004 και ήταν στα πρόθυρα του γάμου αλλά ακυρώθηκε μόλις πριν τέσσερις ημέρες από την τελετή, ανεπίσημα λόγω «υπερβολικής προσοχής των μέσων ενημέρωσης».

Και οι δύο έχουν ακόμα τη βέρα τους στο δάχτυλό τους, αλλά η σχέση φαίνεται να έχει επιστρέψει στο τρενάκι του τρόμου του λούνα παρκ. Τις τελευταίες ημέρες, η Τζένιφερ φωτογραφήθηκε με μια φίλη της ενώ επισκεπτόταν σπίτια για να αγοράσει στο Λος Άντζελες: «Μόνο για επένδυση», διαβεβαίωσε ο μεσίτης.

Ενώ μια άλλη πηγή αποκάλυψε στο InTouch ότι οι δυο τους έχουν ξεκινήσει τη θεραπεία ζευγαριών: «Ο Μπεν πιστεύει σε αυτό μέχρι ενός σημείου, αλλά είναι έτοιμος να δεσμευτεί απαλλαγμένος από προκαταλήψεις, ακόμα κι αν θεωρεί ότι η όλη διαδικασία είναι ταπεινωτική».

Με πληροφορίες από ansa.it

Αστέρι Michelin για street food: Βραβεύτηκε στο Μεξικό εστιατόριο-καντίνα που επί 50 χρόνια σερβίρει, απλώς, 4 είδη τάκος σε όρθιους – Και προτείνει ως ποτό την Coca Cola [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: