Η Νέα Αριστερά διαψεύδει σενάρια για συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ: Μιλάει για ισχυρισμούς που προκαλούν σύγχυση στην κοινή γνώμη

FILE PHOTO Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές 2024, στο 3ο Δημοτικό σχολείο Καλαμάτας, Κυριακή 09 Ιουνίου 2024. Οι ευρωεκλογές 2024 διεξάγονται πανευρωπαϊκά 6 με 9 Ιουνίου και δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι συμπληρώνουν το 17ο έτος της ηλικίας τους την χρονιά των εκλογών. Φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα εφαρμόστηκε και η επιστολική ψήφος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ
«Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” και άλλα αντίστοιχα άρθρα που αναπαράγονται σε sites, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Νέα Αριστερά ούτε με την Έφη Αχτσιόγλου», τονίζει σε σχόλιο της η Νέα Αριστερά.

Σημειώνει ότι «όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τη Νέα Αριστερά και τα στελέχη της στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς, θα αποτύχουν».

Η Νέα Αριστερά ξεκαθαρίζει «προς κάθε κατεύθυνση» τα εξής:

«Η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές. -Τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας.Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα».

Τονίζει δε ότι «αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι τα μέτωπα αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος».

Στο πρωτοσέλιο της εφημερίδας «Απογευματινή» γίνεται λόγος για «Colpo grosso από τον Νίκος Ανδρουλάκη και τη Νέα Αριστερά»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ελλάδα Αθήνα

Σε τηλεδιάσκεψη ο Μητσοτάκης με τους υπόλοιπους ηγέτες του ΕΛΚ: Αποτίμηση των ευρωεκλογών, καθορίσθηκε η ατζέντα για το ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 17 Ιουνίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: