Εξώδικο από τον Γιώργο Μαζωνάκη εν μέσω διαμάχης με την αδερφή του: «Ματαίωση να εμπιστεύεσαι κοντινούς σου και να σε βλέπουν ως αντικείμενο εκμετάλλευσης» [video]

FILE PHOTO: O Γιώργος Μαζωνάκης σε συναυλία του στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




«Είναι ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ανακαλύπτεις ότι δεν σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης» αναφέρει ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης δίνοντας συνέχεια στη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του και επί χρόνια συνεργάτιδά του, Βάσω Μαζωνάκη.

Σε νέα ανακοίνωση, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρει ότι υποχρεώθηκε να επιδώσει εξώδικη πρόσκληση κατά της εταιρείας διαχείρισης του καλλιτεχνικού του έργου, στοχοποιώντας «κοντινά του πρόσωπα που τον εκμεταλλεύτηκαν», με φόντο τη διαχείριση της περιουσίας του.

Στo δελτίο Τύπου του πληρεξούσιου δικηγόρου του Μαζωνάκη, που διαβάστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, αναφέρεται:

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση.

»Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.

»ΥΓ: Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ανακαλύπτεις ότι μόνο έτσι δεν σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης».




Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια άτυπα η μάνατζερ του τραγουδιστή και ήταν ένα από τα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Παρόλα αυτά, Γιώργος και Βάσω Μαζωνάκη μπήκαν σε  δικαστική αντιπαράθεση και η αρχή έγινε με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής εναντίον της, μέσω του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά.

Η διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια διέρρευσε στα media τον Μάιο και ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη είχε κάνει λόγο για «μείζονα αντιδικία» με την αδερφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, για «τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Στο δυναμικό του Mega η δημοσιογράφος και σχολιάστρια Νατάσα Γιάμαλη: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: