Αδιανόητη, mega λούφα: Δημοτικός υπάλληλος στην Καλαμπάκα πήρε αναρρωτική και εμφανίστηκε για… δουλειά 13 χρόνια μετά – Προφανώς δεν φταίει μόνον αυτός

FILE PHOTO: Τα Μετέωρα ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ




Μόλις 13 χρόνια χρειάστηκε ένας δημοτικός υπάλληλος του δήμου Μετεώρων για να αναρρώσει μετά την άδεια λόγω ασθένειας που δήλωσε, όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο του δημάρχου.

Ο δήμαρχος που ανέλαβε καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου ανακάλυψε πως κάποιοι υπάλληλοι εμφανίζονταν στις εργασίες τους αραιά και πού, ενώ ένας συγκεκριμένος αγνοείτο από το μακρινό 2011.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr, την 1η Ιανουαρίου και με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους.

Διαπίστωσε με έκπληξη πως υπήρχαν κάποιοι που… εμφανίζονταν αραιά και που.

Έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και μάλιστα έκανε ο ίδιος και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες.

Το απίθανο; Πριν λίγες μέρες επέστρεψε κανονικά για δουλειά και υπάλληλος που… αγνοούνταν από το μακρινό 2011 και έπειτα από αναρρωτική που είχε πάρει. 13 χρόνια και 3 μήνες μετά…

Και τα ερωτήματα είναι δυο: Αν θα υπάρξουν συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για τους προϊσταμένους του και αν θα υπάρξουν οικονομικές κυρώσεις για τους μισθούς που προφανώς λάμβανε κανονικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Με πληροφορίες από Trikalavoice

Θρασύτατη αγγελία Νορβηγού στη Ρόδο: Ζητούσε… κοντή μαθήτρια Λυκείου έναντι 15 ευρώ* Συνελήφθη μετά από καταγγελία γονέων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: