«Τέτοιο χειρουργείο έχουμε χρόνια να δούμε», ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του Άρη: Δεν έκανε δηλώσεις ο Μάντζιος, εκφράζονται τεράστια παράπονα

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια της απονομής του Κυπέλου μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός – Άρης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2023/24, χωρίς την παρουσία θεατών, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ




Οι διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης για τις αποφάσεις της Στεφανί Φραπάρ πήραν και επίσημη μορφή, μέσα από τη δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη, λίγη ώρα μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό με 1-0.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έκανε λόγο για «χειρουργείο» από τη Γαλλίδα διαιτητή προς την ομάδα του καθώς την άφησε με εννέα ποδοσφαιριστές, δείχνοντας κόκκινη κάρτα στους Βλάντιμιρ Νταρίντα και Ζαν Ζουλ Εμβοντό σε διάστημα έξι λεπτών κι ενώ νωρίτερα είχε αποβάλλει και τον Γιάννη Κώτσιρα από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Εν τέλει, η ομάδα του Χρήστου Κόντη κατέκτησε το τρόπαιο με γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αναλυτικά η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Κατάλαβε και ο πιο αδαής γιατί ήθελαν τελικό χωρίς κόσμο. Τίποτα δεν έγινε τυχαία.

Με τα αίσχη που έγιναν από την Γαλλίδα που φέρανε, είναι βέβαιο ότι ο κόσμος θα έμπαινε μέσα. Όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια.

Τέτοιο “χειρουργείο” είχαμε χρόνια να δούμε! Δύο κόκκινες σε έξι λεπτά!!! Το αποκορύφωμα του σχεδίου τους ήταν που η Γαλλίδα σφύριξε τη λήξη αμέσως μετά τη σέντρα στο γκολ.

Εκεί φάνηκε η ενοχή της και το άγχος της να τελειώσει το ματς. Αίσχος και ντροπή».

ΕΞΑΛΛΟΥ: Συνέπεια των τεραστίων παραπόνων που έχουν οι άνθρωποι του Άρη για τη διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ήταν και το να μην κάνει δηλώσεις ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός του Άρη δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου ενώ δε μίλησε ούτε και στην κάμερα της Cosmote TV στο καθιερωμένο flash interview.

Υπενθυμίζεται πως το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη δεν πήγε να παραλάβει τα μετάλλια μετά την ολοκλήρωση του τελικού που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό με 1-0 χάρη στο γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο άνθρωπος της ΠΑΕ τα πήρε εν τέλει λίγο αργότερα στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού.

Η κίνηση του Μάντζιου να μην πάει στη συνέντευξη Τύπου έρχεται ως συνέχεια στη δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης να κάνει λόγο για «χειρουργείο», αμφισβητώντας εντονότατα τις αποφάσεις της Γαλλίδα διαιτητή και, κυρίως, τις δυο αποβολές σε διάστημα έξι λεπτών.

  • Έξαλλοι στον Άρη με τη Φραπάρ

Με πάρα πολλά παράπονα από τη Στεφανί Φραπάρ έμειναν οι άνθρωποι του Άρη έπειτα από την ολοκλήρωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό με 1-0.

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το τρόπαιο με γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Άρη να τελειώνει το ματς με εννέα και τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες.

Η Γαλλίδα διαιτητής αποχώρησε για τα αποδυτήρια συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, αλλά και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλησαν να ζητήσουν εξηγήσεις από την κορυφαία διαιτητή της UEFA.

Λίγο αργότερα, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε έντονο διάλογο και με τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Άρη δεν προήλθαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους όπως ορίζει το τελετουργικό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Greece

Με απίθανο buzzer beater του Βαγιαννίδη στο 90+7 o Παναθηναϊκός πήρε το κύπελλο και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο: Mε εννιά τελείωσε το ματς ο Άρης, με δέκα ο ΠΑΟ [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: