Ο ήρωας Σλούκας… Στους δρόμους οι οπαδοί του Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού: Εορτάζουν τη μεγάλη νίκη των Πρασίνων, γλεντά όλη η Ελλάδα μαζί τους (videos, photos)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στου Ζωγράφου. Φωτογραφία Hellas Journal




Ο Κώστας Σλούκας πήρε το περασμένο καλοκαίρι μια μεγάλη απόφαση, αλλάζοντας στρατόπεδο αφού άφησε τον Ολυμπιακό για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR και τελικά δικαιώθηκε, γράφει το sport-fm

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον τελικό με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, όντας ο πρώτος σκόρερ και… άχαστος! Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είχε 24 πόντους με 2/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 8/9 βολές, ενώ είχε επίσης 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ και συγκέντρωσε 29 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Αυτή ήταν η 4η Ευρωλίγκα που κατέκτησε στην καριέρα του ο Κώστας Σλούκας, πετυχαίνοντας αυτό το αδιανόητο επίτευγμα με τρίτη διαφορετική ομάδα. Διότι είχε νωρίτερα κατακτήσει 2 τρόπαια με τον Ολυμπιακό και άλλο ένα με τη Φενέρμπαχτσε.

Ηγέτης, με όλη τη σημασία της λέξης!

Με τον κλασικό και αγαπημένο του τρόπο πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ο Εργκίν Αταμάν!

Ο Τούρκος τεχνικός πανηγύρισε με την ψυχή του στο φινάλε του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης που βάφτηκε πράσινος, αφού κατάφερε να πάρει τον Παναθηναϊκό AKTOR από τη 17η θέση της περασμένης σεζόν και να τον κάνει πρωταθλητή Ευρώπης!

Αυτός μάλιστα είναι και η τρίτη Ευρωλίγκα στην καριέρα του σπουδαίου προπονητή, ο οποίος είχε νωρίτερα και δύο κατακτήσεις με την Αναντολού Εφές (2021, 2022).

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στου Ζωγράφου. Φωτογραφία Hellas Journal
Οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στου Ζωγράφου. Φωτογραφία Hellas Journal

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: