Στην Κύπρο ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας: Συναντήθηκε με τον ομόλογό του, επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις της Μηχανοκίνητης Μονάδας ‘Αμεσης Δράσης

Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος, επισκέπτεται την Κύπρο μετά από πρόσκληση του αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου, Στέλιου Παπαθεοδώρου, με αφορμή τον εορτασμό της προστάτιδας της Αστυνομίας, Αγίας Ειρήνης, Παρασκευή 10 Μαΐου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, STR




Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο μετά από πρόσκληση του Αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου, Στέλιου Παπαθεοδώρου, με αφορμή τον εορτασμό της προστάτιδας της Αστυνομίας, Αγίας Ειρήνης.

Ο κ. Μάλλιος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τον ομόλογό του, ενώ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Μηχανοκίνητης Μονάδας ‘Αμεσης Δράσης, την Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, καθώς και το Μουσείο Αστυνομίας και τον Τύμβο Μακεδονίτισσας όπου κατέθεσε στεφάνι.

Παράλληλα, παρέστη στην επίσημη τελετή για την Προστάτιδα της Αστυνομίας Κύπρου που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Επιταχύνεται ο ρυθμός ανάπτυξης της Κυπριακής οικονομίας σύμφωνα με τον οίκο Scope: Στο 2,8% το 2024, στο 3% το 2025

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: