Στην Ελλάδα θα γύριζα μόνο για να ανεβάσω τον Φιλαθλητικό στην Α1, λέει ο Giannis: Ποτέ ως παίκτης σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό, μόνο ως ιδιοκτήτης! [video]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίρνει συνέντευξη από τον αδερφό του Κώστα μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό. Photo screen shot via youtube, EUROLEAGUE BASKETBALL




Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε τρομερές ατάκες μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό της EuroLeague.

Ο Giannis βρέθηκε στην Uber Arena και παρακολούθησε διά ζώσης την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό της EuroLeague, παίρνοντας συνέντευξη από τον αδελφό του, Κώστα.

Στη συνέχεια ο σούπερ σταρ των Μπακς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, εξηγώντας πως θα γυρνούσε στην Ελλάδα μόνο για τον Φιλαθλητικό αφού οι «αιώνιοι» δεν τον ήθελαν όταν ήταν πιτσιρικάς.

Αποκάλυψε μάλιστα τον… στόχο του να αγοράσει τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, αν μπει πωλητήριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazzetta.gr (@gazzetta.gr)

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συμπλήρωσε:

«Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ’ αυτούς; Και όπου και να είναι (σ.σ. ο Φιλαθλητικός), θα τον ανεβάσω στην Α1! Ή θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσουν. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Η Κυριακή του… άπιστου Θωμά στο Βερολίνο: Όποιος δεν πίστεψε τον κόουτς Αταμάν τώρα θα πληρώσει πολλά – Σαφάρι φιλάθλων του Παναθηναϊκού για ένα εισιτήριο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: