Συμφώνησαν Παναθηναϊκός και Άρης: Θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Πανθεσσαλικό»

FILE PHOTO: Ο παίκτης του Άρη Λορέν Μορόν (Α) και ο παίκτης του Παναθηναϊκού (Δ) διεκδικούν την μπάλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super league, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, στην Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ




Κοινή θα είναι η συνέντευξη Τύπου των δύο εφετινών φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΕΠΟ ζήτησε απ’ τον Παναθηναϊκό και τον Άρη να μιλήσουν τη ίδια ώρα οι δύο προπονητές κι από ένας ποδοσφαιριστής/αρχηγός των ομάδων και το αίτημά της έγινε δεκτό.

Η κοινή συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 της Παρασκευής (24/5) στην αίθουσα Τύπου του «Πανθεσσαλικού Σταδίου». Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου κοινή συνέντευξη Τύπου των φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024.

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης ανταποκρίθηκαν ασμένως στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ως εκ τούτου οι προπονητές των δύο ομάδων, καθώς και από ένας παίκτης θα φιλοξενηθούν στο ίδιο πάνελ μια ημέρα πριν από τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson».

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Ρώτησαν τον Ποστέκογλου αν θα αναλάβει την Εθνική Ελλάδας: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάω στην Ελλάδα, αλλά για μια ξαπλώστρα σε παραλία, απάντησε

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: