Ο ράπερ Puff Daddy χτυπά άγρια την πρώην σύντροφό του: Το οπτικό υλικό δημοσιοποίησε το CNN [βίντεο, σκληρές εικόνες]

Σκληρές εικόνες από το βίντεο που δημοσιοποίησε το CNN με τον ράπερ Puff Daddy να χτυπά άγρια την πρώην σύντροφό του. photo screen shot via youtube, CNN




Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο του 2016 από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον ράπερ Σoν «Ντίντι» Κομπς (Sean «Diddy» Combs), γνωστού και ως Παφ Ντάντι (Puff Daddy),  να σέρνει και να κλωτσάει την πρώην σύντροφο του. Το οπτικό υλικό δημοσιοποίησε το CNN και είναι πολύ σκληρό.

Το πλάνα δείχνουν τον ράπερ να χτυπάει την Κάσι Βεντούρα (Cassie Ventura) στο -κλειστό πλέον- ξενοδοχείο InterContinental στο Century City του Λος Άντζελες.

Στο βίντεο, η Βεντούρα βγαίνει από δωμάτιο του ξενοδοχείου και περπατάει προς το ασανσέρ. Ο ράπερ, κρατώντας μια πετσέτα γύρω από τη μέση του, τρέχει στον διάδρομο πίσω από την πρώην σύντροφό του.

Ο ράπερ την αρπάζει από το πίσω μέρος του λαιμού και την πετάει στο πάτωμα. Κρατώντας ακόμα την πετσέτα με το ένα χέρι, στη συνέχεια γυρίζει για να την κλωτσήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κάθεται σε μια καρέκλα, αρπάζει ένα αντικείμενο από ένα τραπέζι και το πετάει στη σύντροφό του. Στη συνέχεια γυρίζει ξανά την κοπέλα, την ώρα που κάποιος βγαίνει από το ασανσέρ.

Η Βεντούρα, αρνήθηκε να σχολιάσει το βίντεο που δημοσίευσε το CNN. Ο δικηγόρος της, Ντάγκλας Χ. Γουίγκντορ, είπε: «Το συγκλονιστικό βίντεο επιβεβαίωσε περαιτέρω την ανησυχητική συμπεριφορά του Combs. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος που επέδειξε η κυρία Βεντούρα για να το αποκαλύψει».

Σημειώνεται πως ο ράπερ αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση, σεξουαλική επίθεση, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της ενδοοικογενειακής βίας.

Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα ή είναι στα χωρίσματα; Σε «τρενάκι του τρόμου» λούνα παρκ ο γάμος Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: