Ο ψεύτης Γιλμάζ για κάποιο λόγο δεν πήγε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο:: Οι Τουρκοκύπριοι, ισχυρίστηκε, μπορεί να είχαν την ίδια μοίρα με τους Παλαιστίνιους!!! Fake News…

Ο ισλαμιστής αντιπρόεδρος της Τουρκίας Cevdet Yılmaz, στην κατεχόμενη Κύπρο. Φωτογραφία Twitter, Cevdet Yılmaz, @_cevdetyilmaz




Αν δεν είχε γίνει η «ειρηνευτική επιχείρηση» -όπως χαρακτήρισε την βάρβαρη τουρκική εισβολη- οι Τουρκοκύπριοι μπορεί να είχαν την ίδια μοίρα με τους Παλαιστίνιους, ισχυρίστηκε ψευδέστατα ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Τζεβντέτ Γιλμάζ, ο οποίος πραγματοποίησε παράνομη επίσκεψη στην κατεχόμενη Κύπρο.

Σε επίσκεψή του στην κατεχόμενη Μόρφου για μια ενημέρωση για την κατασκευή ψυκτικών εγκαταστάσεων για την αποθήκευση εσπεριδοειδών, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, είπε μεταξύ άλλων, ότι, οι εξελίξεις στην περιοχή αυτή την περίοδο κατέδειξαν για άλλη μια φορά τη σημασία της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, την οποία βεβαίως υπονομεύει η κατοχική Τουρκία.

Πολιτικά, αυτό που συμβαίνει στη Γάζα και την Παλαιστίνη είναι ένα μάθημα για όλους μας, υποστήριξε ο χωρίς ντροπή ισλαμιστής, προσθέτοντας πως, αν δεν είχε γίνει η άνανδρη εισβολή της Τουρκίας στηνΚύπρο το 1974, «οι Τούρκοι της Κύπρου -όπως χαρακτήρισε τους Τουρκοκύπριους- μπορεί να είχαν την ίδια μοίρα με τους Παλαιστίνιους αδελφούς και αδελφές μας».

Σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα, η παράνομη «τδβκ», που δεν αναγνωρίζεται από κανένα διεθνή οργανισμό, θα συνεχίσει «ως μια ισχυρή χώρα που μιλά περισσότερο για την τεχνολογία, την προστιθέμενη αξία, την τεχνητή νοημοσύνη, τις νέες εφαρμογές και θα μεταφέρει την ανάπτυξή της σε πολύ πιο προηγμένες διαστάσεις».

Πρόσθεσε ότι η Τουρκία, «ως μητέρα πατρίδα και εγγυήτρια χώρα», θα υποστηρίζει πάντα τα αποφασιστικά βήματα που κάνουν οι Τουρκοκύπριοι για ένα ευημερούν μέλλον.

Ο λεγόμενος και παράνομος ψευτο-«πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ, είπε ότι η κατεχόμενη Μόρφου ήταν πάντα στο τραπέζι στις διαπραγματεύσεις για μια ομόσπονδη λύση και αυτό έδιωχνε τους κατοίκους της, μακριά από την περιοχή. Είπε ότι παράνομη ψευτο-«η κυβέρνησή του» μαζί με την Τουρκία κάνουν σημαντικά έργα στην κατεχόμενη Μόρφου.

Δήλωσε ότι οι εγκαταστάσεις ψύξης θα ολοκληρωθούν το αργότερο, σε 40 εβδομάδες, ενώ ότι «ο διαγωνισμός για την ανέγερση του νοσοκομείου Μόρφου» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα.

Ο κ. Γιλμάζ αναχώρησε από το νησί γύρω στις 17.00. Δεν μετέβη τελικά στην κατεχόεμνη Αμμόχωστο και στην περίκλειστη περιοχή, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, για άγνωστο λόγο…

Συγκλονιστική ιστορία αγνοούμενου της Κυπριακής τραγωδίας: Ταυτοποιήθηκε Ελλαδίτης ήρωας της ΕΛΔΥΚ, όμως δεν υπάρχει πλέον κανείς συγγενής να παραλάβει τα οστά του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: