Ο Πρόεδρος της Κύπρου πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη: «Ξεκάθαρα καλύτερη η (Κυπελλούχος) Πάφος, η Ομόνοια είναι και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα» (video)

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει δηλώσεις για την ομάδα του, την Κυπελλούχο Πάφο. Φωτογραφία από βίντεο, AlphaNews Live




Πανευτυχής ήταν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Coca-Cola.

Η ομάδα του, η Πάφος FC θριάμβευσε με 3-0 επί της Ομόνοιας και πανηγυρίζει την κατάκτηση του ιστορικού πρώτου τίτλου στην ιστορία της.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε πρωτόγνωρη την εμπειρία, υπογράμμισε πως ήταν δίκαιη η επιτυχία της ομάδας του και έδωσε συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την προσπάθεια.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, είναι ο πρώτος τίτλος για την ομάδα της Πάφου. Έγινε νομίζω ένα πολύ καλό παιχνίδι, το είδαμε όλοι.

Θέλω να συγχαρώ την Ομόνοια για την μεγάλη προσπάθεια. Η Ομόνοια ήταν, είναι και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα. Η νίκη παίρνει περισσότερη αξία λαμβάνοντας υπόψη ποιος είναι ο αντίπαλος. Το πιο σημαντικό ότι είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο.

Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο ότι η Πάφος ήταν καλύτερη. Το στήσιμο του προπονητή ήταν εξαιρετικό. Το λέω αυτό γιατί όλοι οι παίχτες ξεχώρισαν, κάποιοι φυσικά λίγο περισσότερο. Δεν είναι μόνο αυτοί που σκοράρουν που ξεχωρίζουν, πρέπει να βλέπουμε το σύνολο.

Ο προπονητής πιστεύω ήταν αυτό που κέρδισε το παιχνίδι. Ο Ζάιρο και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που ξεχώρισαν», ήταν η τοποθέτηση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Μεθυσμένη πολιτεία μοιάζει η Πάφος. Η πόλη ξενυχτά για χάρη της Πάφος FC. Η ομάδας της πόλης πανηγυρίζει το ιστορικό πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της. Θριάμβευσε στον τελικό κυπέλλου επί της Ομόνοιας με 3-0 και η 18η Μαΐου έχει γραφτεί με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του σωματείου.

Το όνειρο χιλιάδων οπαδών της Πάφος FC πραγματοποιήθηκε. Η κατάκτηση του πολυπόθητου πρώτου τροπαίου ήρθε και όπως δήλωσε ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ρομάν Ντουμποφ άνοιξε η όρεξη για ακόμη περισσότερα. Μαζί με το τρόπαιο, οι γαλάζιοι εξασφάλισαν και την παρθενική τους συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το οδοιπορικό τους θ’ αρχίσει από τον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και θα έχουν διπλή ευκαιρία για να γίνουν η όγδοη κυπριακή ομάδα που θα συμμετάσχει σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με το τελικό σφύριγμα του Σρέντιαν Γιοβάνοβιτς στο ΓΣΠ άρχισε το πάρτι για την κατάκτηση του τίτλου. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, υπαλληλικό προσωπικό και κόσμος γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του κυπέλλου. Η κορύφωση των πανηγυρισμών έγινε με την απονομή του τροπαίου, ενώ το πάρτι θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η πόλη της Πάφου είναι στο πόδι και ετοιμάζεται αποθεωτική υποδοχή για τους κυπελλούχους Κύπρου. Το ραντεβού δόθηκε για τις 01:20 στην Πλατεία Δημαρχείου με την παφιακή ομάδα να καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πάφου να γιορτάσει τον πρώτο μεγάλο τίτλο της ομάδας.

Παρουσία του οπαδού της παφιακής ομάδας, Προέδρου Χριστοδουλίδη: Η Πάφος πανάξια Κυπελλούχος Κύπρου, νίκησε στον τελικό την Ομόνοια με 0-3, μέσα στην έδρα της

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: